-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 03

Iki antradienio planuojama parskraidinti visus Egipte esančius turistus iš Lietuvos

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ infromuoja, kad dėl nesibaigiančių neramumų Egipte iki antradienio (vasario 8 d.) planuoja parskraidinti visus turistus iš Lietuvos.
Riaušės Egipte
Neramumai Egipte / 15min.lt skaitytojo A.Bružo nuotr.

Šiuo metu Hurgadoje dar ilsisi 109 poilsiautojai, o Šarm aš Šeiche – 70. Šiandien lėktuvas iš Hurgados į Vilnių grįžta pilnas turistų.

Skrydžiai į Egiptą vasario 5, 6 ir 8 dienomis vyks įprastu grafiku, siekiant parvežti į Lietuvą Egipte esančius poilsiautojus.

„Šiuo metu LR užsienio reikalų ministerijos rekomendacijos nėra sugriežtintos, todėl kryptingai laikomės savo plano iki antradienio paskutiniu lėktuvu iš Hurgados parskraidinti ne tik turistus, bet ir ten gyvenančius ar dirbančius lietuvius, – sakė Inga Aukštuolytė, „Tez Tour“  Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė. – Žinoma, situacija nuolat stebima ir esant būtinybei bus imamasi papildomų operatyvių priemonių, kurioms pasiruošta.“

„Rūpinamės savo klientų saugumu, o atsižvelgdami į jų patirtus nuostolius siūlome alternatyvas kitose poilsio šalyse – organizuojame papildomus reisus į Tenerifę, taip pat planuojame ankstinti skrydžius ir į Turkijos kurortus“, – sakė I.Aukštuolytė.

„Dar kartą akcentuojame: jei mūsų klientų saugumui kiltų bent mažiausia grėsmė, kompanija pasitelkusi savo partnerius, užsakomųjų skrydžių bendroves, organizuotų skubius papildomus reisus į Egiptą ir parskraidintų visus turistus į Lietuvą. Šiuo metu neturime papildomų signalų ir sugriežtintų Užsienio reikalų ministerijos rekomendacijų, kad tokių priemonių būtina imtis. „Tez Tour“  užtikrina, kad klientų saugumas yra svarbiau už viską“, – teigė I.Aukštuolytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius