Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 27

Interpeliacija E.Masiuliui įregistruota Seime (Atnaujinta 15.25 val.)

Seimo pirmininkei Irenai Degutienei antradienį įteiktas 44 Seimo narių pasirašytas interpeliacijos susisiekimo ministrui ir Liberalų sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui tekstas.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis

Dokumentą pasirašė 44 Seimo nariai, atstovaujantys „Tvarkos ir teisingumo“, Socialdemokratų, Darbo ir Krikščionių partijoms, pranešė „Tvarkos ir teisingumo“ partija. Jos frakcijos Seime seniūno Valentino Mazuronio teigimu, tai yra tik mažiausiai dvi savaites truksiančio proceso pradžia.

„Įteiktoje interpeliacijoje E.Masiuliui pateikiamos kelios dešimtys klausimų iš įvairių Susisiekimo ministerijos reguliavimo sferai priklausančių ūkio sričių. Pradedant Lietuvos pašto vadovo įdarbinimu, baigiant pasiūlymais valstybinius kelius perduoti į privačias rankas. Klausimai svarbūs ir aktualūs, o ar į juos ministras atsakys išsamiai ir sąžiningai, bus matyti“, – sakė politikas. 
 

Pateikti interpeliaciją ministrui gali ne mažiau kaip penktadalis – 29 iš 141 – Seimo narių. Ministras atstatydinamas, jei už tai per slaptą balsavimą balsuoja daugiau kaip pusė – 71 – Seimo narių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius