Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 12 20

Krovininiai automobiliai ties Grigiškėmis užblokavo kelią Vilnius – Kaunas (atnaujinta 18.59 val., nuotraukos)

15min.lt skaitytoja Ana pranešė, kad ties Grigiškėmis, važiuojant nuo Vilniaus, susiformavo didžiulis transporto kamštis.
Transporto kamštis ties Grigiškėmis
Transporto kamštis ties Grigiškėmis / 15min.lt skaitytojos Anos nuotr.

Priežastis – du krovininiai automobiliai su priekabomis, užtvėrę abi kelio juostas. Kol kas neaišku, ar automobiliai taip sustojo dėl slidžios įkalnės.

Ana savo pranešime redakcijai rašo: „Sveiki, nuotrauka daryta Grigiškėse, čia matosi kelio Vilnius–Kaunas gabaliukas. Dvi „fūros“, sustojusios viena šalia kitos niekam neleidžia pravažiuoti, šitą vaizdelį stebim jau kokias 20 min., vėl streikuojam? Jei taip tai dėl ko?“

Vilniaus apskrities VPK sostinės kelių policijos budėtojas pirmadienio vakarą 15min.lt patvirtino, kad eismo sąlygos mieste ir jo apylinkėse antrojoje dienos pusėje išlieka sudėtingos. Anot pašnekovo, didžiausios problemos yra dvi: smulkių techninių avarijų gausa ir įkalnių neįveikiantys vilkikai.

Pasak budėtojo, problemiškiausios įkalnės mieste – Savanorių prospekte Žemuosiuose Paneriuose ir Žirnių gatvėje ties Naujininkais. Problemos Grigiškėse, apie kurias informavo skaitytoja Ana, to paties pobūdžio – sunkiasvoris transportas neįveikia slidžios įkalnės, susidaro spūstys. Sudėtingiausia padėtis susiklosto tada, kai vienas vilkikas su puspriekabe užbuksuoja pirmojoje eismo juostoje, o kito vilkiko vairuotojas nutaria pabandyti laimę antrojoje eismo juostoje ir taip pat užstringa.

Pirmadienį 15min.lt jau rašė apie problemas ties Grigiškėmis: magistralės Klaipėda–Vilnius 288-ame kilometre po vidurdienio susidūrė sunkvežimis ir lengvoji mašina, sužaloti du jos keleiviai.

Aktualią informaciją redakcijai galite siųsti elektroniniu paštu 15min@15min.lt arba patys įkrauti ją skaitytojų naujienų portale www.ikrauk.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius