Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2010 02 11

L.Karalius dėl praleistų posėdžių skandalo kaltina oponentus (papildyta 16.52 val.)

Tris Seimo plenarinius posėdžius praleidęs dabar jau Krikščionių partijos frakcijos parlamentaras Linas Karalius-Ezopas dėl kilusio skandalo kaltina politinius oponentus.
Linas Karalius-Ezopas su drauge Gintare Gurevičiūte
Linas Karalius-Ezopas su drauge Gintare Gurevičiūte / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Linas Karalius

Ketvirtadienį kalbėdamas su žurnalistais jis atsiprašė rinkėjų, kad „dėl nenumatytų aplinkybių“ praleido posėdžius.

„Dėl to labai gailiuosi ir pripažindamas kaltę atsisakiau viso sausio mėnesio man skirto atlyginimo. Taip pat labai apgailestauju, kad kai kurie suinteresuoti politikai šį mano nusižengimą nori paversti ypatingu įvykiu, taip atitraukdami dėmesį nuo tam tikrų savo politinių žingsnių. Bene aš esu vienintelis Seimo narys, kuris per visų Seimų istoriją dėl kelių praleistų posėdžių atsisakė viso savo atlyginimo. Aš manau, kad pasielgiau garbingai, taip pat kviečiu pasielgti savo kolegas, kurie praleis posėdžius be pateisinamos priežasties“, – sakė L.Karalius.

Tačiau nei kodėl minėtus posėdžius praleido, nei ką tuo metu veikė, jis nepaaiškino ir į žurnalistų klausimus neatsakė.

Papildyta 16.52 val.: Susisiekus telefonu, L.Karalius buvo ne ką iškalbingesnis. „Kadangi tai yra labai gerai suplanuotas bandymas politiškai susidoroti su frakcija, aš to nenorėčiau komentuoti“, – vos pasiteiravus apie internete jo vardu skelbtus įrašus „Facebook“ bei tinklaraštyje LinasKaralius.lt, atsakė parlamentaras.

Žurnalistui pasitikslinus, ar tinklaraštis, kurio adresą sudaro jo vardas ir pavardė, priklauso ne jam, Seimo narys atsisveikino ir padėjo ragelį: „Aš nekomentuosiu, viso gero.“

Tinklalapių registre rašoma, jog svetainė LinasKaralius.lt buvo užregistruota pernai sausio 24 dieną, užsakovo inicialai – „L.K.“.

Šiame tinklaraštyje L.Karaliumi prisistatantis asmuo rašo apie sveikatą, aplinkosaugą, politiką. Pateikiama ir išsami parlamentaro L.Karaliaus autobiografija. Anksčiau šiame tinklaraštyje buvo galima pasiskaityti ir jo minčių apie laisvalaikį bei peržiūrėti nuotraukas fotoalbume, tačiau sausio pabaigoje, kilus skandalui dėl L.Karaliaus posėdžių nelankymo, šios skiltys buvo panaikintos.

Kas ir kodėl galėjo visus metus kurti L.Karaliaus nuvertimo planą, taip ir nepavyko išsiaiškinti.

L.Karaliaus profilis socialiniame tinkle „Facebook“ išnyko taip pat kilus minėtam skandalui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius