-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 06

Negyvus naujagimius tarp šiukšlių palikusios moters ieškantys pareigūnai prašo pagalbos

Klaipėdos policija, ieškodama moters, kuri du negyvus naujagimius paliko šiukšlių konteineryje, prašo visuomenės pagalbos.
Klaipėdos policija
Klaipėdos policija / Egidijaus Jankausko/15min.lt nuotr.

Kaip rašoma Klaipėdos policijos pagalbos prašyme, Klaipėdos apskrities VPK Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyrius atlieka ikiteisminį tyrimą dėl gegužės 4 dieną apie 9 val. Klaipėdoje, Sausio 15-osios g., prie 6-ojo namo, šiukšlių konteineryje rastų dviejų vyriškos lyties naujagimių lavonų.

Dar kartą maloniai prašome asmenis pranešti apie moteris, kurios šiomis dienomis galėjo pagimdyti, bet jų naujagimių nematyti. Be to, prašome atsiliepti visus, kurie galėtų suteikti kokios nors informacijos apie šį įvykį.

Pareigūnų telefonai Klaipėdoje: 354 260, 8- 615- 41473 arba 112.

Policija tiki Jūsų neabejingumu ir laukia skambučių.

15 min.lt jau skelbė, kad pirmadienį Sausio 15-osios g. šiukšlių konteineryje buvo rasti du negyvi naujagimiai. Spėjama, kad berniukai yra dvynukai.

Klaipėdos vaikų teisių apsaugos tarnybos viršininkė Gražina Aurylienė dar pirmadienį teigė, kad uostamiestyje jau seniai nebuvo registruota tokių įvykių.

Pasak G.Aurylienės, paskutinį kartą uostamiestyje konteineryje vaikas buvo rastas prieš 5–7 metus. Kiek vėliau vienas kūdikis krepšelyje buvo paliktas ligoninėje. G.Aurylienės teigimu, jie abu šiuo metu yra įvaikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius