-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Nausėda sulaukė netikėtos paramos: laukia kava su pienu ir pokalbis apie LGBT teises

Kava su rėmėjais prezidentui Gitanui Nausėdai tapo kartesnė nei tikėjosi šalies vadovas. Iš pradžių jis sulaukė priekaištų, kad kvietimas mainais už parašą gali pažeisti įstatymą, o dabar kavos – su pienu, bet be cukraus – pasiprašė vienas iš garsesnių prezidento kritikų Seime.
Gitanas Nausėda ir Tomas Vytautas Raskevičius
Gitanas Nausėda ir Tomas Vytautas Raskevičius / 15min montažas

Praeitą savaitę G.Nausėda feisbuke pranešė išgersiantis kavos su tais, kurių parašas bus „apvalus“ Vyriausiosios rinkimų komisijos sistemoje.

„Mielai išgerčiau kavos su ja ar juo, kuris už mane pasirašys: 5000-tasis, 7500-tasis, 10000-tasis, 15000-tasis, 20000-tasis. Jeigu būtent Jums pavyko taip pasirašyti, atsiųskite tai fiksuojančią ekrano nuotrauką info@prezidentasnauseda.lt ir pakviesiu Jus susitikti prie kavos puodelio. Nuoširdžiai pakalbėsime ir apie knygas, ir apie krepšinį, ir apie Lietuvos ateitį“, – tuomet skelbė G.Nausėda.

Vyriausiajai rinkimų komisijai sulaukus skundų, jis papildė, kad rėmėjus kvies susitikti kavinėje, ne darbo metu, o už kavą kiekvienas pokalbio dalyvis susimokės asmeniškai.

Seimo žmogaus teisių komiteto pirmininkas T.V.Raskevičius kantriai išlaukė akimirkos. Už prezidentą pasirašė 15-tūkstantasis. Jis feisbuke paskelbė tai įrodančią nuotrauką.

Politikas sakė, kad su prezidentu norės kalbėti tema, kuriai jis Seime skyrė daugiausia dėmesio – tos pačios lyties žmonių partnerystei.

„Tikiuosi su Prezidentu aptarti žmogaus teisių klausimus, LGBT žmogaus teisių padėtį Lietuvoje ir poreikį priimti Civilinės sąjungos įstatymą. Džiaugiuosi, kad Prezidentas net ir rinkiminės kampanijos metu nevengia aštrių temų – tai man yra tikros politinės lyderystės pavyzdys“, – 15min sakė T.V.Raskevičius.

Prezidento rinkimai vyks šių metų gegužę. Apklausos rodo, kad G.Nausėda šiuose rinkimuose bus favoritas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius