Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 10

K.Glaveckas: Seimo restorane uždraudus alkoholį, visi geria kabinetuose (atnaujinta 11.25 val.)

Seimo pirmininkė Irena Degutienė teigia nepritarianti alkoholio grąžinimui į Seimo restoraną. Savo ruožtu Seimo biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Kęstutis Glaveckas pripažįsta, kad, esant progai, Seimo nariai alkoholį priversti vartoti kabinetuose.
Kęstutis Glaveckas
Kęstutis Glaveckas. / Gedimino Gasiulio/15min.lt nuotr.

„Aš asmeniškai esu prieš. (...) Darbe reikia darbą dirbti, o ne sėdėti restorane ir vyną gerti“, – žurnalistų paklausta, kaip vertina Seimo narių prašymą grąžinti alkoholį į Seimo restoraną, sakė I.Degutienė.

Ji priminė, kad kol kas oficialaus prašymo grąžinti alkoholį į Seimo restoraną nebuvo. Esą tai buvo tik užuomina. „Tokia situacija yra buvusi pavasario sesijoje. Tada raštiškai kai kurie Seimo nariai kreipėsi į valdybą, paprašė raštiškai atsakyti frakcijas, kokia jų nuomonė. Nė iš vienos frakcijos nuomonės negavome“, – kalbėjo I.Degutienė.

Savo ruožtu K.Glaveckas sakė, jog alkoholio grąžinimui į Seimo restoraną pritartų ne tik jis. „Visuose parlamentuose yra restoranai, yra barai, parduodamas vynas, parduodami kiti gėrimai, ir tai yra natūralu. Vienaip ar kitaip, jeigu kokia proga yra, visi geria kabinetuose, tarp mūsų kalbant“, – kalbėjo K.Glaveckas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius