Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 17

TS-LKD galvojama steigti Konservatorių frakciją

Valdančiojoje Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijoje gali atsirasti nauja Konservatorių frakcija. Tokią idėją per šeštadienį vyksiantį TS-LKD suvažiavimą ketina siūlyti viena partijos senbuvių panevėžietė medikė Violeta Grigienė, rašo „Lietuvos žinios“.
Kęstutis Masiulis
Kęstutis Masiulis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Daugelį metų senieji konservatoriai į savo gretas priiminėjo naujokus, šiuo metu šioje partijoje yra susivienijusios aštuonios partijos.

„Mums, bendražygiams, norėtųsi turėti savo – Konservatorių frakciją. Visi esame dešinieji, tačiau į kai kurias problemas žvelgiame kitaip, savaip jas interpretuojame“, – sakė Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninei vadovaujanti V.Grigienė.

Partijos kolegės iniciatyva patraukli ir kitiems bendraminčiams. Tik TS-LKD pirmininkas premjeras Andrius Kubilius ją vertina skeptiškai.

„Partijos pirmininkas geranoriškai pareiškė, kad daugiau frakcijų partijoje kurti galbūt nevertėtų. Jo teigimu, ilgainiui visi skirtumai išsitrins, ir partijoje apskritai nebeliks jokių frakcijų“, – TS-LKD lyderio mintį persakė V.Grigienė.

Seimo TS-LKD frakcijos narys Kęstutis Masiulis prisipažino, kad pritartų siūlymui kurti frakciją, kuri vienytų konservatyviosios ideologijos puoselėtojus.

„Mūsų partija vieninga, tautiška ir valstybinė, tačiau kai kuriais klausimais iškyla ideologinių skirtumų“, – pripažino politikas.

TS-LKD frakcijos seniūnas Jurgis Razma teigė negirdėjęs jokių kalbų apie galimybę partijoje kurti dar vieną frakciją.

„Nematau pagrindo nei jūsų minėtai, nei kitokiai frakcijai atsirasti“, – savo nuomonę lakoniškai išsakė politikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius