Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 29

Valdžia pasipiktinę tėvai: esame persekiojami nepagrįstai

Penktadienį prie „Laisvės“ skulptūros Vilniuje susirinkę tėvai siekė atkreipti visuomenės ir valdžios dėmesį į, anot jų, nepagrįstą tėvų persekiojimą.
Tėvų piketas Vilniuje
Tėvų piketas Vilniuje / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Mūsų tikslas – parodyti, kad mūsų tėvai prieš 20 metų prie šio Laisvės kelio suteikė mums teisę į laisvą žodį. Mes, jauni tėvai, šiuo metu esame persekiojami savo valdžios. Teisėsaugos įstaigos, suformulavusios išmanytus kaltinimus, mus kaltina, kad susilaukę vaikų siekiame pasididinti socialines išmokas. Mum atrodo, kad tie kaltinimai yra visiškai nepagrįsti. Daugelis bylų šiuo metu yra nutraukiamos. Yra Aukščiausio Teismo nutartis, kurioje teigiama, kad jauna šeima buvo persekiojama nepagrįstai. Tas visas košmaras truko 2–3 metus“, – 15min.lt sakė šeimos gynimo judėjimo „Stop family genocide“ pirmininkas Tomas Grigaitis.

Savo ruožtu kita prie piketuotojų prisidėjusi mama pakcentavo, kad visuomenei net neteikiama informacija, kiek teismus pasiekė bylų dėl esą motinystės ir tėvystės pašalpų neteisėto pasididinimo. „Teisinėje valstybėje šie duomenys turėtų būti skelbiami viešai. Bet dabar, kai iškelia bylą, apie tai paskelbia viešai, bet kai nutraukia ,nebepaskelbia“, – piktinosi ji. 

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Tėvų piketas Vilniuje
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Tėvų piketas Vilniuje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius