Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 25

Valentinas Mazuronis prasitarė, kas, jam nesant Seimo salėje, už jį balsavo

Balsavimas dėl Medžioklės įstatymo pataisų baigėsi skandalingai. Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis balsavo nebūdamas Seimo salėje. V.Mazuronis tikina nieko blogo nepadaręs, savo poiciją išreiškęs laisvai, tiesiog per balsavimą pats negalėjęs paspausti mygtuko ir paprašęs tai padaryti partijos kolegės Jolitos Vaickienės, pranešė „Lietuvos ryto“ televizija.
Valentinas Mazuronis
Valentinas Mazuronis / Luko Balandžio nuotr.

„Viskas normaliai, jokių problemų čia nėra. Aš sėdėjau salėj tuo metu, kada jau buvo pradėtas pristatinėti Medžioklės įstatymas, bet žinot Seime: tai čia tas, tai tas. Paskambino vienas kolega jūsų žurnalistas. Eidamas Jolitai greta sėdinčiai greitai aš paprašiau: „Jeigu bus, tu paspausk už mane, kadangi aš kalbu telefonu dabartiniu metu“, – kalbėjo V.Mazuronis.

Seimo nario Eugenijaus Gentvilo teigė: „Aš jo paklausiau, kaip balsavote, jis sako balsavau „už“, o kątik kažkas balsavęs už jį – susilaikė. Nesusitarė su tuo, kuris balsavo.“.

„Kreipsiuosi į valdybą, kad būtų užskaitytas balsas „už“. Ar jinai nesuprato, ar jinai iš susijaudinimo ne tą mygtuką paspaudė, ar mašina sugedo, aš nežinau“, – teigė ministras.

Seimo etikos ir procedūrų komisija jau gavo liberalų prašymą ištirti V. Mazuronio elgesį. Artimiausiu metu planuojama peržiūrėti Seimo apsaugos kamerų vaizdo įrašus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius