Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 03

Valstybės kontrolė „Sodrai“ skolinga beveik 0,5 mln. litų

Efektyviu ir ūkišku biudžeto lėšų panaudojimu besirūpinanti Valstybės kontrolė atsidūrė tarp institucijų, skolingų „Sodrai“. Paskutinę rugsėjo dieną Valstybės kontrolė buvo skolinga socialinio draudimo fondui 473 tūkst. litų, rašo „Vilniaus diena“.
Pinigai
Pinigai / „Scanpix“ nuotr.

Pasak įstaigos atstovės Neringos Gaidytės, šiemet patvirtintoje institucijos asignavimų sąmatoje 89 proc. sudaro lėšos darbo užmokesčiui ir socialinio draudimo įmokoms.

„Šių lėšų paskirstyti tolygiai ketvirčiais nebuvo įmanoma, institucija negavo viso reikiamo finansavimo darbo užmokesčiui ir socialinio draudimo įmokoms. Dėl šios priežasties nebuvo galimybės laiku pervesti socialinio draudimo įmokas ir taip susidarė minėta skola“, – teigė N.Gaidytė.

Jos teigimu, rugsėjo viduryje buvo kreiptasi į „Sodrą“ su prašymu atleisti nuo įmokų ir delspinigių mokėjimo. „Sodra“ šį prašymą patenkino ir davė laiko turimą skolą padengti iki šio antradienio.

„Pavedimą mes jau esame padarę, jis į „Sodros“ sąskaitą įkris pirmadienį“, – informavo Valstybės kontrolės atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius