-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 06

Verslininkų treniruotė Kaune: per 1,5 val. surasta problema ir surengta akcija (nuotraukos)

Devyni įmonių vadovai, gyvenantys ir dirbantys keturiuose šalies miestuose, apsisprendė užsiimti ne tik verslu, bet ir padaryti šį tą gero Lietuvai. Pirmasis miestas, į kurį nukrypo verslininkų akys, buvo Kaunas. Čia susirinkę vyrai nutarė dar kartą visuomenei ir Kauno valdžiai priminti, jog laikinojoje sostinėje pilna apleistų pastatų, vadinamų „vaiduokliais“.
Akcijos dalyviai kabina įspėjamuosius ženklus
Akcijos dalyviai kabina įspėjamuosius ženklus / Akcijos dalyvių nuotr.

Vieną jų verslininkai penktadienį apjuosė apsaugine juosta ir apklijavo plakatais „Aš – vaiduoklis“.  

„Iškėlėme sau tikslą – padaryti ką nors gero Lietuvos miestams. Patys esame iš keturių skirtingų miestų. Susitarėme, kad pilietinę akciją sugalvosime ir įgyvendinsime per 1,5 val. Per tiek laiko Kaune spėjome surasti, nupirkti ir pasigaminti visus reikalingus dalykus. Su jais nuėjome prie Kaunakiemio gatvėje esančio apleisto pastato ir jį apjuosėme apsaugine juosta bei apklijavome plakatais. Savo kreipimąsi, kuriame primename miesto valdžiai apie Kaune esančius apleistus statinius, įteikėme merui“, – pasakojo vienas iš akcijos dalyvių. Tiek jis, tiek kiti nenori atskleisti savo asmenybės.

„Mums nesvarbu paviešinti save. Tikslas, kurį keliame sau patiems, pamatyti miestuose esančias problemas ir jas spręsti. Tik tai turime padaryti labai greit“, – pasakojo pašnekovas. Jis neabejojo, kad tokios pratybos verslininkams labai naudingos, nes išmokys greit surasti ir reaguoti į problemas, galinčias kilti tiesioginiame jų darbe.

Akcijos „Aš – vaiduoklis“ rengėjai žada, kad ji nebus paskutinė. Tačiau greičiausiai jos bus rengiamos nebe Kaune, o kituose šalies miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius