-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 07

Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas slapstosi Rusijoje?

Iš Jungtinės Karalystės pasprukę buvę „Snoro“ banko savininkai Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas gali slapstytis Rusijoje, praneša „Bloomberg“.
Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas
Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot naujienų agentūros, apie tai pirmadienį teisme informavo V.Antonovo advokatas. Pažeidus paleidimo už užstatą sąlygas, Londono teisėsauga imasi priemonių. V.Antonovui ir R.Baranauskui išduotas tarptautinis arešto orderis.

Anksčiau skelbta, jog abu bankininkai iš Didžiosios Britanijos išvyko nežinoma kryptimi. V.Antonovo advokatas tvirtina, neva bankininkas spruko bijodamas dėl savo gyvybės.  

Abu bankininkai iš Jungtinės Karalystės pabėgo jų ekstradicijos procesui einant į pabaigą. Lig šiol V.Antonovas su R.Baranausku britų teismuose neįrodė, kad Lietuva jų išdavimo reikalauja be pagrindo ar su politinio persekiojimo motyvais.

Buvę „Snoro“ savininkai mėgino įrodyti, neva banko nacionalizavimas buvo kerštas už „Snoro“ netiesiogiai valdyto dienraščio „Lietuvos rytas“ kritiką Lietuvos valdžiai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius