Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink metų vakarėlių liūtą! (apklausa)

Dienraštis „15min“ ir naujienų portalas 15min.lt baigiantis metams skaitytojams primena svarbiausius metų akcentus ir kviečia išrinkti „Metų įvykį“ daugiau nei trisdešimtyje kategorijų. Šį kartą renkame „Metų vakarėlių liūtą“.
Oksana Zlatkovaitė ir Žilvinas Grigaitis
Oksana Zlatkovaitė ir Žilvinas Grigaitis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šie žmonės nuolat šmėžuoja nuotraukose iš įvairių vakarėlių, pristatymų, susitikimų. Jie nepavargsta kelti siūlomo gėrimo taurės, bendrauti su būriu mažai pažįstamų žmonių ir nepaliaujamai šypsotis fotografams. Kuris iš jų šiais metais nusipelnė metų vakarėlių liūto titulo – spręskite jūs!

Pasaulio madų tendencijas Lietuvoje ant savęs pristato verslininkas Žilvinas Grigaitis, kuris mėgsta bendrauti su žmonėmis, megzti naujas ir palaikyti senas pažintis. Daug keliaujantis vyras dažnai spėja užsukti į įvairius pobūvius, kur jį mielai įamžina spaudos fotografai. Ž.Grigaitis yra sakęs, kad vaikšto toli gražu ne į kiekvieną vakarėlį, o atidžiai renkasi, kuris iš jų yra vertas jo dėmesio. Vis dėlto verslininką dažnai nesunku sutikti kur nors viešai bendraujant ir leidžiant laiką.

Įvairius daugiau ar mažiau garsių žmonių susibūrimus mėgsta ir kitas verslininkas – vengrų restoranų „Csarda“ savininkas, turintis Tokajaus princo titulą, Darius Katinas. Jis į viešumą

zmones24.lt/Foto naujienai: Mantas Petruškevičius: abipusė meilė
zmones24.lt/Mantas Petruškevičius

dažniausiai išeina su savo žmona Vaidile Zamalyte. Verslininkas ne tik pats vaikšto į vakarėlius, bet ir nevengia pats jų organizuoti. Tiesa, greitu laiku vyro silpnybė susitikimams prie taurės vyno gali būti nepatenkinta, nes pora laukia šeimos pagausėjimo.

Niekas turbūt neprieštaraus, kad dažname vakarėlyje ar pristatyme galima sutikti stilistą Mantą Petruškevičių. Dažniausiai mados žinovas į pobūvius atvyksta darbo reikalais – filmuoti siužetų savo laidai, tačiau nepamiršta juose pasirodyti kaip žvaigždė. Vėluoti, anot Manto elgesio, reiškia būti pastebėtam, o į parankę visada reikėtų leisti įsikabinti kokiai žaviai poniai, kuri galėtų prisidėti prie stiliaus guru įvaizdžio formavimo. Bravo!

Vakarėlius, ypač jei kviečia geri pažįstami, mielai aplanko ir Agnė Jagelavičiūtė. Mergina, šiais metais pradėjusi studijuoti Lietuvos dailės akademijoje, nepamiršta išlįsti į viešumą, garsiai pakomentuoti renginio, kuriame dalyvauja, ir pasimėgauti galvą sukančiais gėrimais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Valdas Petreikis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Valdas Petreikis

Lyg nepastebimas viešuose susibūrimuose aktyviai lankosi ir „Ūkio banko teatro arenos“ vadovas Valdas Petreikis. Jam į parankę mėgsta įsikabinti daugiau ar mažiau garsios moterys, o vykdoma veikla pažintimis sieja su daugybe žinomų veidų. Ramaus būdo vyras vakarėliuose jau tapo savas ir yra priimamas į įvairias draugijas.

Linksmybių, bendravimo ir viešų susitikimų nevengia ir Asta Valentaitė. Seniau įvairiuose priėmimuose moteris taurę keldavo su sutuoktiniu Laimučiu Pinkevičiumi, tačiau jų keliams išsiskyrus moteris viešojo gyvenimo neatsisakė. Verslininkė visada mielai pozuoja fotografams, demonstruoja madas ir ragauja siūlomus gėrimus. Jos draugijoje dažnai galima išvysti garsesnius Lietuvos veidus, kurie padeda A.Valentaitės žvaigždei neužgesti.

Daugiau metų apklausų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius