-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-metės drama: vaikinas atsiviliojo į Vilnių ir privertė dirbti prostitute

Lietuvą sukrėtė neįtikėtina 18-metės merginos tragedija. „Bičiulis“, įsisodinęs į automobilį „Mercedes“, atsivežė ją į Vilnių ir privertė dirbti prostitute nuomojame bute. Jei kreiptųsi į policiją, vaikinas grasino nužudyti.
Smurtas šeimoje
Smurtas / 123rf.com nuotr.

Mergina su savo prievartautoju-sąvadautoju susipažino dar praėjusių metų lapkritį Alytuje. Vaikinas važinėjo „Mercedes“ markės automobiliu norvegiškais numeriais. Pakvietęs atvažiuoti į Vilnių, vos merginai įėjus į butą Savanorių prospekte, ją sumušė, atėmė asmens tapatybės dokumentus ir telefoną.

Bute tikrieji šeimininkai čia negyvena, jis išnuomotas. Kaimynų teigimu, dabartiniai nuomoninkai – labai triukšmingi.

18-metės pagalbos šauksmą išgirdo Vilniaus policija. Trečiadienio rytą paskambinusi bendrosios pagalbos centro telefonu ji pranešė, kad jau kelias savaites sostinės daugiabutyje verčiama aptarnauti klientus.

Vilniaus daugiabučio Savanorių prospekte gyventojai, išgirdę, kokie baisūs dalykai dėjosi, buvo apstulbę.

Nukentėjusi 18-metė ir bute sulaikytos dvi moterys nuvežtos į Vilniaus vyriausiąjį policijos komisariatą. Jos neva smurtautojui padėjo saugoti ir pardavinėti merginą.

„Ar mūsų teisėsauga tiek išsijudins, kad tuos asmenis išsiaiškintų ir juos nubaustų? Nes nebaudžiamumas yra tai, kas skatina tokius dalykus. Dešimtmečiai eina, o tas istorijas mes vis girdime“, – sako Vilniaus Moterų namų (krizių centro) direktorė Lilija Vasiliauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius