-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Vilniuje atsirado dar viena užkeikta sankryža?

Vienas žmogus nukentėjo ketvirtadienio pavakare Vilniuje susidūrus dviems lengviesiems automobiliams. Tai jau antra avarija toje pačioje vietoje per keturias dienas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Roberto nuotr.

Incidentas Laisvės pr. ir T.Narbuto g. sankirtoje įvyko apie 16 val. Pilaitės link T.Narbuto g. važiavęs automobilis „Audi“ susidūrė su Laisvės pr. važiavusio automobilio „Peugeot“.

Po susidūrimo pareigūnams buvo pranešta, kad per avariją nukentėjo automobilio „Peugeot“ keleivė, ji, esą, prispausta. Į įvykio vietą buvo pasiųsti gelbėtojai, tačiau vėliau, žmonėms patikslinus, kad moteris nėra užspausta, jie atšaukti.

Per avariją nukentėjusi automobilio „Peugeot“ vairuotojos mama nuvežta į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, sankryžoje neveikė šviesoforas. Tokiu atveju vairuotojai privalo vadovautis kelio ženklais. Šiuo atveju ženklai nurodo, kad pirmumo teisę sankryžoje turi Laisvės pr. važiuojantys automobiliai.

Tai jau antra avarija šioje sankryžoje šią savaitę. Pirmadienį čia susidūrė automobiliai „VW Golf“ ir „Volvo“. Po susidūrimo „Volvo“ trenkėsi į stulpą ir jį nuvertė. Žmonės nenukentėjo.

Kovo 7 d. šioje sankryžoje susidūrė vaikų gelbėti į gaisrą skubėjęs policijos patrulinis automobilis ir automobilis „VW Passat“. Tąkart tarp nukentėjusių buvo ir vienas policininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius