-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijos liudininkas užfiksavo persirikiuoti mėginusio sunkvežimio smūgį į „Toyota“

Pirmadienio pavakarę šalia Kauno įvyko avarija, tik laimingo atsitiktinumo dėka pasibaigusi automobilių aplamdymu. Šį incidentą užfiksavo 15min.lt skaitytojas.

Apie 17 val. aplinkkelyje greta Kauno vilkikas su priekaba užkliudė automobilį „Toyota“. Vaizdo įraše matyti, kad „Toyota“ važiavo pirma eismo juosta, o tuo metu antra juosta važiavęs vilkikas pamėgino į ją persirikiuoti.

Galima spėti, jog vilkiko vairuotojas nepastebėjo, kad pirmoji juosta nėra tuščia arba tikėjosi, kad „Toyota“ pristabdys ir leis atlikti manevrą. Bet bent jau vaizdo įraše nematyti, kad mirksėtų vilkiko priekabos dešinysis posūkio signalas, kurį vilkiko vairuotojas privalėjo įjungti prieš mėgindamas persirikiuoti.

Nedaug trūko, kad vilkikas moters vairuojamą lengvąjį automobilį būtų prispaudęs prie šalikelės atitvaro ir sutraiškęs. „Toyota“ suspėjo išnerti pro grėsmingai siaurėjantį koridorių, tačiau vilkikas ją vis dėlto užkliudė.

Kliudytas lengvasis automobilis ėmė suktis lanku, išvengė dar vieno smūgio į šoną ir apsisukęs sustojo tik priešingoje kelio pusėje. Vaizdo įrašo autoriaus teigimu, žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius