Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Kedžio dukra apklausta dar kartą

Drąsiaus Kedžio dukrai – dar vienas egzaminas, skelbia „Lietuvos ryto“ televizija. Mergaitę apklausė specialistai, siekdami išsiaiškinti, ar ji nepatyrė savo motinos Laimos Stankūnaitės spaudimo.
N.Venckienė su mergaite buvo įsodintos į policijos automobilį
N.Venckienė su mergaite lipa į policijos automobilį. / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „Lietuvos ryto“ televizija, psichologai, dabartiniai globėjai, tyrėjai apklausė D.Kedžio dukrą, įtardami, kad jos motina galėjo mokyti savo dukrą nepasakoti apie Andrių Ūsą, apie tai, kad jis buvo mergaitės krikštatėvis. D.Kedžio dukros buvo klausinėjama apie prieš metus vykusius susitikimus su motina, kai ši ateidavo jos aplankyti į vaikų darželį.

Dabartinė D.Kedžio dukros globėja Neringa Venckienė „Lietuvos ryto“ televizijai sakė, kad pagal tai, ką papasakojo mergaitė, L.Stankūnaitei galima būtų pateikti įtarimus. „Iš tos visos esmės galima suprasti, ką tas vaikas sako“, – teigė N.Venckienė.

Tuo tarpu prokurorai kol kas nenori kalbėti, kokių rezultatų davė šis pokalbis su mergaite. Tačiau jie neneigia, kad gauta informacija buvo naudinga.

D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra jau buvo apklausta tris kartus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius