Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkas Egidijus Dragūnas (Selas) vėl atsidūrė areštinėje, nes mojavo žaisliniu pistoletu

Penktadienį po pietų sostinėje keli policijos ekipažai sulaikė automobilį, kuriame buvęs dainininkas Egidijus Dragūnas mojavo, kaip vėliau paaiškėjo, žaisliniu pistoletu.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dainininkas buvo nuvežtas į policijos komisariatą ir teigia, kad pusvalandį praleido areštinėje, praneša portalas DELFI.

„Džiaugiuosi, kad policija taip reaguoja į įvykius ir per dvi minutes kaip filme prisistato trys ekipažai, bet ir juokinga: nuvežė į komisariatą už tai, kad pro liuką iškišau žaislinį pistoletą. Neįsivaizduoju, kas gali tai uždrausti? Tai mano vaiko žaislas, kurį pirkau paprastoje vaikiškoje parduotuvėje“, – pasakojo E.Dragūnas.

Policiją iškvietęs greta važiavusio automobilio keleivis DELFI pasakojo, kad ginklas atrodęs kaip tikras, todėl jis ir informavo policiją. „Mašina, kurioje važiavo E.Dragūnas, berods užkirto kelią troleibusiui ar kažkaip kitaip jam pasipainiojo. Troleibuso vairuotojas paspaudė signalą. Tada E.Dragūnas pro langą iškišo ginklą ir ėmė juo taikytis į troleibusą ir mano mašiną. Aš negalėjau iš tolo pamatyti, kad tas ginklas žaislinis, galėjo būti ir tikras“, – teigė įvykio dalyvis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius