-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų vaikų netekusiai Kėdainių rajono gyventojai prireikė medikų pagalbos

Dviejų vaikų nužudymu įtariamo 36 metų Kėdainių rajono, Saviečių kaimo, gyventojo A.B. sugyventinei prireikė medikų pagalbos: siaubingą tragediją išgyvenusi 26 metų moteris šeštadienį atvežta į vieną iš Kauno ligoninių.

Tai 15min patvirtino tiek su moters artimaisiais, tiek su policijos pareigūnais po tragedijos Saviečiuose nuolat bendraujantis Pelėdnagių seniūnas Valentinas Tamulis.

Ant jos kūno rasta nubrozdinimų, bet svarbiausia, kad moteriškė pati nuo viso įvykio neatsigavusi, – sakė seniūnas.

Pasak seniūno, didžiulį stresą patyrusi jauna moteris į ligoninę paguldyta šeštadienį.

Ant jos kūno rasta nubrozdinimų, kurie galėjo atsirasti naktį, kai vyras ją išvarė iš namų, o pats dėl kol kas nežinomų motyvų į šulinį įmetė du iš keturių judviejų vaikų. 

Siaubingą sukrėtimą patyrusi moteris sulaukė psichologų pagalbos – tuo pasirūpino tyrimą atliekantys policijos pareigūnai. Vis dėlto to nepakako: šeštadienio popietę ji atvežta į Kauną ir paguldyta į vieną iš miesto gydymo įstaigų. 

Kraupaus įvykio liudininkais tapę du vyresnieji sugyventinių vaikai – šešerių berniukas ir dvejais metais jaunesnė jo sesuo – šiuo metu yra pas močiutę – L.C. motiną, gyvenančią Jonavos rajone.

Nei ji, nei vaikų netekusios moters brolis su žiniasklaida nebendrauja. Tiesa, L.C. brolis su draugais šeštadienį apsilankė sugyventinių namuose Saviečių kaime ir išvežė vertingiausius namuose buvusius daiktus: televizorių, skalbimo mašiną ir kt.

Su kaimynais jis sutarė ir dėl ūkyje buvusių gyvūnų – jam pardavė du paršiukus ir triušį. 

Nešdamas daiktus į mašiną vaikų netekusios moters brolis neslėpė, jog taip elgiasi, nes sesuo čia gyventi tikrai negrįš.

Sekmadienį į Kauno apylinkės teismą atvestas du savo vaikus – dviejų metukų sūnų ir vos 4 mėnesių dukrą – nužudęs Kėdainių rajono gyventojas A.B. Vyras prisipažino, jog naktį į šeštadienį savo namų kieme įmetė į šulinį abu mažylius, kur jie mirė. Paaiškinti motyvų, kodėl taip pasielgė, negali. Bet dėl to, ką padarė, nesigaili.

Žurnalistų paklaustas apie tragediją, jis sakė, jog nieko neatsimena. O į klausimą, ar gailisi nužudęs savo vaikus, jis atsakė šyptelėjimu ir galvos palingavimu, reiškiančiu, jog žvėriško savo poelgio nesigaili.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius