Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dzūkijoje sodybas apšvarinę vagys ėmė viską, ką rado – nepaliko net ragų ir aliuminės statinės

Varėnos rajone esančios sodybos it magnetas traukia ilgapirščius. Į dvi jų įsibrovę vagys išnešė daiktų už beveik 1000 eurų. Tuščiuose namuose šeimininkavę įsibrovėliai pavogė du motopjūklus, guminę valtį, siuvimo mašiną, žoliapliovę, briedžio ir elnių ragus bei aliuminę statinę, sidabrinius stikliukus.
Ragai miške
Ragai miške / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Varėna Vagystė

Alytaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Varėnos rajono Policijos komisariato duomenimis, penktadienį į policiją kreipėsi varėniškis A.Z., gimusios 1958 m., pareiškusi, kad laikotarpyje nuo rugpjūčio 14 d. iki rugsėjo 4 dienos nenustatytas asmuo ar asmenys įsibrovė į jo negyvenamos sodybos, esančios Varėnos rajone, namą ir ūkinius pastatus.

Iš minėtų pastatų vidaus buvo pavogta benzininis motopjūklas „Jonsered“, pripučiama guminė valtis, siuvimo mašina „Singer“, 10 vnt. elnio ir briedžio ragų, stumdoma benzininė žoliapjovė MTD, stacionarus elektrinis pjūklas, 150 litrų talpos aliumininė statinė.

Nuostolius sodybos šeimininkas įvertino 790 eurų.

Tą pačią dieną pareigūnai užregistravo dar vieną panašų pareiškimą. Vilniuje gyvenantis J.L., gimęs 1949 m., pasakojo, kad laikotarpiu nuo rugpjūčio 30 d. iki rugsėjo 4 d. nenustatytas asmuo ar asmenys, išlaužę langą, įsibrovė į jos sodybos, esančios Varėnos rajone Matuizų seniūnijoje, negyvenamą namą.

Iš vidaus pavogti šeši sidabriniai, viduje padengti aukso plėvele, stikliukai. Turtinė žala – 210 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius