Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Grigiškėse žuvo paryčiais priešais vilkiką į kelią išbėgęs briedis, Trakų rajone automobilis susidūrė su stirna

Sekmadienį paryčiais mažiausiai du vairuotojai pateko į incidentus su laukiniais gyvūnais. Vilniaus priemiestyje Grigiškėse žuvo su vilkiku susidūręs briedis, Trakų rajone lengvasis automobilis partrenkė stirną.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas Grigiškėse, važiuojant Kauno link, įvyko apie 4.30 val. Vilkikas „Volvo“ su rusiškais registracijos numeriais susidūrė su staiga į kelią išbėgusiu briedžiu. Incidentas įvyko Grigiškių prieigose, ties degaline „Emsi“.

Per susidūrimą briedis žuvo, žmonės nenukentėjo. Nepaisant to, kad žmonių aukų buvo išvengta, vilkiko vairuotojas į avarijos vietą iškvietė policijos pareigūnus.

Žuvęs briedis greitkelio Vilnius–Kaunas skiriamojoje juostoje šiurpindamas pravažiuojančių automobilių vairuotojus tebegulėjo ir sekmadienio rytą.

Dar vienas incidentas su laukiniais gyvūnais ankstų sekmadienio rytą užregistruotas Trakų rajone. Apie 5.15 val. nuo Paluknio kaimo apie porą kilometrų pavažiavus Alytaus link automobilis „Ford“ susidūrė su stirna.

Ir šiuo atveju žmonės nenukentėjo, stirna žuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius