-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš balos su trim negyvėliais ištrauktu „Audi“ automobiliu irgi važiavęs vyras sugautas, jam nustatytas 2,1 promilės girtumas

Tragedijos Čivylių kaime aplinkybes tiriantys pareigūnai kategoriškai neteigia, kad būtent šis įtariamasis vairavo apvirtusį ir baloje tris žmones paskandinusį automobilį. Avarijos Molėtų rajone aplinkybių tyrimas tęsiamas, tačiau, atsižvelgiant į žinomas aplinkybes, tyrėjų akys krypsta būtent į šį sulaikytą neblaivų vyrą.
Vandens telkinys
Asociatyvinė iliustracija: transporto priemonė prie vandens telkinio / 15min.lt nuotr.

Šeštadienį 15min.lt rašė, kad Molėtų rajone apvirtusiam automobiliui „Audi 80“ stogu nuslydus į balą žuvo trys žmonės.

Sekmadienį Policijos departamentas informuoja, kad buvo sulaikytas avariją patyrusiu automobiliu irgi važiavęs, tačiau išsigelbėjęs jaunas vyras. Jis ne tik pabėgo iš įvykio vietos, bet ir niekam nepranešė apie įvykusią didžiulę tragediją.

Sekmadienį Policijos departamento (PD) pranešime detalizuojama, kad į balą Čivylių kaime įvirtusiame automobilyje „Audi 80“ rasti B.Č. (gimusios 1961 m.), R.Č. (gimusio 1964 m.) ir D.Z. (gimusio 1977 m.) lavonai. Visi trys kūnai buvo aptikti ant galinės sedano sėdynės.

Ar žmonės žuvo dėl avarijos, ar prigėrė transporto priemonei įslydus į balą, turės nustatyti palaikus tiriantys ekspertai.

Kol kas nėra tiksliai žinoma ir tai, kada tiksliai avarija įvyko. Nors baloje ratais į viršų gulintį automobilį šeštadienį popiet pamatė pro šalį traukęs medžiotojų būrelis, nelaimė galėjo būti ir naktinė ar net vakarykštė.

Visi trys kūnai buvo aptikti ant galinės „Audi 80“ sėdynės.

Vietos gyventojai matė, kad išvakarėse šiuo „Audi“ automobiliu po apylinkes lakstė būtent keturių
asmenų ekipažas, susidedantis iš aplinkinių kaimų gyventojų. Teigiama, jog sekmadienio rytą minėtą likusį gyvą vyrą žmonės matė išsirengusį vaikštinėjant po gyvenvietę. Ar tai buvo jau po įvykio, ar dar prieš, sunku pasakyti.

Aišku tik tiek, kad kartu važiavęs A.V. (gimęs 1979 m.) rimčiau nenukentėjo. Pareigūnams jis įkliuvo šeštadienio pavakarę.

Šiuo metu jis laikomas uždarytas areštinėje. Neatmetama, kad jaunas vyras, kuriam po sulaikymo nustatytas 2,1 promilės alkoholio girtumas, lemtingą akimirką galėjo sėdėti prie vairo.

Kas tiksliai vairavo automobilį, dar nustatinėjama.

Pirminiais duomenimis, „Audi 80“, esant slidžiai kelio dangai, Čivylių kaime buvo nesuvaldytas T formos sankryžoje.

15min.lt primena, kad šeštadienį Utenos apskrityje panašiu metu įvyko ir kita beveik identiška eismo nelaimė.

Zarasų rajone, kelio Utena–Sudeikiai–Alaušas–Dusetos 31-ajame kilometre, Pašilės kaimo ribose, įvyko automobilio „Seat Toledo“ avariją. Automobilis, vairuojamas I.P. (gimusios 1983 m.), esant slidžiai kelio dangai, nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgus į kelio ir meteorologines sąlygas, nuokalnėje nuvažiavo nuo kelio į šalia esantį vandens telkinį. Eismo įvykio metu žuvo keleiviai – vairuotojos tėvas V.P. (gimęs 1953 m.) ir giminaitė G.V. (gimusi 1953 m.).

Taip pat sužalota pati vairuotoja bei mažametė keleivė A.G. (gimusi 1998 m.), kurios paguldytos į ligoninę.

Pastarosios eismo nelaimės aplinkybių tyrimas taip pat dar tęsiamas.

Tapote šių savaitgalio įvykių liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius