Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas vyko Kedžių namuose po grumtynių. Paviešintas dar vienas vaizdo įrašas

Ketvirtadienį svetainėje „YouTube“ vartotojas Gute74 paviešino dar vieną kovo 23-iąją Kedžių namuose, Garliavoje, filmuoto įrašo dalį. Šiame įraše užfiksuoti momentai po grumtynių, kurios kilo, kai buvo mėginama įvykdyti teismo sprendimą perduoti Drąsiaus Kedžio dukrelę į jos motinos Laimutės Stankūnaitės rankas.
Advokatas Gintaras Černiauskas mėgina nusikratyti mergaitės senelio rankos.
Advokatas Gintaras Černiauskas mėgina nusikratyti mergaitės senelio rankos. / Kadras iš „YouTube“

Šie epizodai filmuoti tada, kai laukta į namus grįžtančios teisėjos Neringos Venckienės, turinčios mergaitės globos teises. Vėliau jau matome N.Venckienę, o mergaitė sėdi jai ant kelių susiėmusi už pilvelio.

Į namus atvykę greitosios medicininės pagalbos medikai. Medikė pusbalsiu kalbasi su N.Venckiene. Iš pokalbio darosi aišku, kad globėja nenori vežti mergaitės apžiūrėti į ligoninę. Mergaitė verkia, ašaras braukia ir medikė.

Vėliau medikė sako po apžiūros vietoje galinti konstatuoti tik pilvelio skausmingumą, o ties dešiniuoju mergaitės raktikauliu įžiūrėjusi nežymias kraujosrūvas, kurios galėjusios atsirasti dėl suspaudimo.

Atmosfera įkaista, kai į namą sugrįžta L.Stankūnaitė su savo advokatu Gintaru Černiausku. Pamačiusi motiną mergaitė vėl pradeda šaukti ir vadinti ją negražiais žodžiais. G.Černiauskas mėgina pasikalbėti su N.Venckiene ir teiraujasi, kodėl nevykdomas teismo sprendimas perduoti mergaitę motinai.

Į pokalbį aktyviai kišasi kiti Kedžių ir Venckų namų gyventojai. Vėliau iškviečiami policijos pareigūnai ir pareikalaujama, kad advokatas su L.Stankūnaite išeitų. Advokatas delsia vykdyti šį prašymą ir mėgina tęsti pokalbį. Vos neįvyksta nedidelis susistumdymas su mergaitės seneliu, kuris kelis kartus mėgina imti G.Černiauską už rankos ir palydėti iš namo. Advokatas kaskart nusipurto senelio ranką. Galiausiai G.Černiauskas su mergaitės motina išeina.

Apie anksčiau paviešintą kitą vaizdo įrašą iš Kedžių namų skaitykite ir jį žiūrėkite čia.

Kas yra šių vaizdo įrašų autorius, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius