Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune BMW savininkas pasigedo mašinoje palikto auksinio žiedo su deimantu

Lapkričio 10 dienos rytą buvo išdaužtas Kauno 9-ojo forto gatvėje stovėjusios BMW durelių stiklas ir iš vidaus pavogtas auksinis žiedas su deimantu.
Aukso žiedas
Aukso žiedas/ Asociatyvi nuotr. / Goldengagementring.org nuotr.

Kauno apskrities VPK informuoja, jog lapkričio 10 dieną apie 7.50 valandą Kauno 9-ojo forto gatvėje išdaužus 26-erių metų vaikino automobilio „BMW 3“ dešinės pusės galinių durelių stiklą, iš automobilio vidaus pavogtas auksinis žiedas su deimantu.

Padaryta 650 eurų žala.

Kaune ne tik pavojinga palikti daiktus automobilyje, bet ir pačius automobilius. Laikinojoje sostinėje, kitaip nei kituose miestuose, itin dažnai vagiamos transporto priemonės ar jų dalys, pavyzdžiui, katalizatoriai. Kauno apskrities VPK suvestinėse vagystės užfiksuojamos kone kasdien.

2014 metais Kauno apskrities VPK užregistruota 250 automobilių vagysčių (iš jų Kauno VPK - 165), ištirtos 44. 2015 metais - 248 autovagysčių (iš jų Kauno VPK - 182), ištirtos 52.

2014 metais Vilniaus apskrities VPK užregistruota 219 automobilių vagysčių, ištirtos 78. 2015 metais - 173, ištirtos - 73. Tad akivaizdu, kad Kauno apskritis pirmauja automobilių vagysčių skaičiumi visoje Lietuvoje.

Štai lapkričio 9-10 dienomis laikinojoje sostinėje pavogti du automobiliai: 2006 metais pagamintas įmonei priklausantis „Ford Transporter“ dingo iš Dubingių gatvės, „VW Touran“ – iš Ašigalio gatvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius