Kaune prabangus „Mercedes Benz“ taranavo du automobilius

Ketvirtadienio vakarą Kaune įvyko sveiku protu sunkiai paaiškinama avarija, kurios metu sužeisti visų trijų į įvykį patekusių automobilių vairuotojai, iš kurių vienas – Estijos pilietis.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Maždaug 22.35 val. Ateities plentu nuo Palemono gatvės pusės atvažiavęs „Mercedes Benz SL 500“ vairavęs vyriškis nesuspėjo sustabdyti savo automobilio ir šis rėžėsi į ties sankryža su Taikos prospektu sustojusius „Audi 100“ ir „Renault Kangoo“.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos ne tik policijos bei medikų, tačiau ir specialia įranga ginkluotų ugniagesių gelbėtojų pajėgos, mat iš šalies atrodė, jog automobilių kėbulai galėjo būti prispaudę viduje buvusius žmones.

Nors gelbėtojų pagalbos neprireikė, avarijos metu sužaloti visų trijų automobilių vairuotojai greitosios pagalbos automobiliais buvo išvežti į Kauno medicinos universiteto klinikų priimamąjį. Anot medikų, vyriškių patirti sužalojimai nebuvo labai rimti, tad visi trys buvo išleisti gydytis į namus.

Avarijos aplinkybes besiaiškinantys policijos tyrėjai spėja, jog į du automobilius įsirėžęs 25 metų kaunietis, vairavęs „Mercedes Benz SL 500“, galėjo skrieti milžinišku greičiu. Šį spėjimą patvirtins arba paneigs policijos atliekamas tyrimas. Beje, anot šaltinių policijoje, „Mercedes Benz SL 500“ vairuotojas dar iki avarijos buvo patekęs į pareigūnų akiratį.

Automobilį „Audi 100“ vairavo 60 metų kaunietis, o prie „Renault Kangoo“ vairo sėdėjo 42 metų Estijos pilietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius