-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune vogtą „Toyota Corolla Verso“ vairavo 8 kartus užsienyje teistas vyras

Kauno pareigūnai netruko sugrąžinti pavogtą automobilį ir sulaikyti 35 metų įtariamąjį.
„Toyota Corolla Verso“ vagystė
„Toyota Corolla Verso“ vagystė / Kauno policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KP NNTV) 3-ajame skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamo veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (dėl vagystės).

Laikotarpiu nuo sausio 27 d. 19.30 val. iki sausio 28 d. 6.15 val., Kaune, Kovo 11-osios g., iš kiemo buvo pagrobtas pilkos spalvos automobilis „Toyota Corolla Verso“ (2006 m.) su jame buvusiais įvairiais daiktais.  

Kauno apskr. VPK KP NNTV pareigūnai, gavę pranešimą apie įvykdytą vagystę, netruko surasti ne tik dingusį automobilį, bet ir jį „pradanginusį“ vyrą. 

Sausio 28 d. apie 9.40 val. Kaune, Birutės g., buvo sulaikytas vyras (gimęs 1980 m.), teistas Lietuvoje (teistumas išnykęs) ir 8 kartus teistas užsienyje. Pastarasis vairavo pagrobtą automobilį „Toyota Corolla Verso“. Įtariamajam pareikštas įtarimas dėl automobilio pagrobimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. 

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorė Jurgita Baltrūnienė.

Kauno policijos nuotr./„Toyota Corolla Verso“ vagystė
Kauno policijos nuotr./„Toyota Corolla Verso“ vagystė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius