-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija sulaikė moters nužudymu įtariamą vyrą (atnaujinta 15.17 val.)

Antradienį Kauno policija sulaikė 50 metų kaunietį, kuris įtariamas nudūręs savo motiną. Toliau aiškinamasi, kas ir kokiomis aplinkybėmis sužeidė jauną vyrą, kuris pirmadienį dėl dviejų durtinių žaizdų buvo pristatytas į Kauno medicinos universiteto klinikas.
Peilis
Peilis / J.Kalinsko / laikraščio „15 minučių“ nuotr.

Policijos departamento duomenimis, pirmadienį apie 17.40 val. viename Kovo 11-osios gatvės daugiabučių, savo bute, rastas 79-erių vyro T.K. lavonas su durtinėmis žaizdomis. Pirminiais duomenimis, garbaus amžiaus kaunietį per buitinį konfliktą galėjo nudurti 41 metų sūnus G.K. Iki antradienio policija jo nebuvo sulaikiusi.

Tą pačią dieną apie 20.38 val. Kaune, A. ir J.Gravrokų gatvėje esančiame name, bendrame koridoriuje, kol kas nenustatyti asmenys sužeidė du vyrus: 37-erių V.F. buvo padurtas, o apie 25-erių vyras sumuštas. Abu nukentėjusieji iš nelaimės vietos greitosios medicinos pagalbos medikų išvežti į Kauno medicinos universiteto klinikas.

37-erių vyro kūne medikai rado dvi durtines žaizdas. Po pirminės apžiūros jis paguldytas į ligoninę. Kartu atvežtas jaunesnis vyras prisistatė esąs J.J. (gim. 1985 m.). Medikai nustatė, kad jam sumušta galva. Vos medikai patikino, kad, be sumuštos galvos, rimčiau nenukentėjo, vyras pabėgo iš ligoninės.

Papildyta 15.17 val.:  Antradienį, apie 12 val., Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai Žaliakalnio mikrorajone sulaikė pilietį G.K. (50 m.), kuris įtariamas nužudęs savo motiną. Jis dviem paroms uždarytas į areštinę, dėl nužudymo pareikšti įtarimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius