Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kauno policija ieško paskolas paėmusios porelės

Kauno policija kreipiasi pagalbos į visuomenę. Ieškomi asmenys kaltinami pasinaudoję suklastotais dokumentais paėmę paskolas.
Policijos ieškomi asmenys
Policijos ieškomi asmenys

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Centro PK) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 1 d.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2015-01-16 apie 20.30 val. Kaune, Vilniaus g., nenustatytas asmuo, pateikdamas, kaip įtariama, suklastotą asmens dokumentą ir pasinaudodamas kito asmens duomenimis, iš kredito bendrovės paėmė 700 eurų paskolą. Kartu veikė ir dar vienas nenustatytas asmuo, kuris taip pat, pateikdamas, kaip įtariama, suklastotą asmens dokumentą ir pasinaudodamas kito asmens duomenimis, iš kredito bendrovės paėmė 900 eurų paskolą.

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėtų asmenų tapatybę, prašome informuoti Kauno apskr. VPK Kauno m. Centro PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją, tel. (8 37) 30 35 47 arba el. p. ruta.dobiliene@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius