Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelmės policija su narkotikais sulaikė du jaunus vyrus

Pirmadienį apie 1.30 val. Kelmės mieste budėjusiems patruliams įtarimą sukėlė Vytauto Didžiojo gatve važiuojantis automobilis „Mazda MX 3“. Jį sustabdžius ir patikrinus paaiškėjo, kad už vairo sėdi teisės vairuoti neturintis Radviliškio gyventojas D.M. (gim. 1981 m.).
Narkotikai
Narkotikai / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, pareigūnams įtarimą sukėlė ir vairuotojo būsena – nerišli kalba, neaiškus naktinės kelionės tikslas.

Patikrinus automobilį, tarp priekinių sėdynių pareigūnai rado plastikinius maišelius su penkiomis tabletėmis ir baltais milteliais, kurie, kaip įtariama, gali būti narkotinės medžiagos.

Buvo patikrintas ir kartu važiavęs keleivis D.J. (gim. 1990 m.), kuris savo liemenės kišenėje turėjo susuktą cigaretę su kanapėmis. Atlikus narkotikų vartojimo testą vairuotojui ir keleiviui, jis buvo teigiamas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, už tai gresia bauda ar areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Piliečiai D.M. ir D.J. policijai žinomi – anksčiau teisti už įvairius nusikaltimus, ne kartą bausti ir už administracinius nusižengimus.

Abu asmenys sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius