Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje nuteistas narkotikų kontrabandininkas

Pirmadienį Klaipėdos apygardos teismas patvirtino Klaipėdos apygardos prokurorės kaltinimus baudžiamojoje byloje dėl kontrabandos ir 34 metų Skuodo rajono gyventoją D. B. nuteisė 4 metų laisvės atėmimo bausme, ją atliekant pataisos namuose.
Teismas
Teismas / Ramūno Danisevičiaus/Scanpix nuotr.

Kaip informuoja prokuratūra, anksčiau ne kartą už turtinius nusikaltimus teistas vyras muitininkams įkliuvo praėjusių metų lapkričio 1-osios ankstų rytą, kai automobiliu VW Passat  iš Rusijos Federacijos per Klaipėdos teritorinės muitinės Panemunės kelio postą norėjo patekti į Lietuvos Respublikos teritoriją.

Muitininkai, patikrinę automobilį, jo kuro bake aptiko specialiai įrengtą slėptuvę – suvirintą metalinę konstrukciją, kurioje rado nedidelį narkotinių medžiagų – kanapių ir jų dalių – kiekį. Narkotikai buvo suvynioti į skudurą bei polietileninį maišelį.

Įstatymas už narkotinių medžiagų kontrabandą numato maksimalią 10 metų laisvės  atėmimo bausmę.

Pasak ikiteisminį tyrimą byloje kontroliavusios bei valstybinį kaltinimą teisme palaikiusios Sunkių nusikaltimų ikiteisminio tyrimo organizavimo skyriaus prokurorės Anaidos Pitojan, už nedidelio kiekio narkotinių medžiagų kontrabandą teismo kaltinamajam skirta reali ketverių metų laisvės atėmimo bausmė yra adekvati padarytai nusikalstamai veikai.

Automobilis VW Passat, kuriuo buvo įvykdytas nusikaltimas, konfiskuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius