Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje sulaikyti bedarbiai, platinę narkotikus

Uostamiestyje buvo likviduoti du, Jurginų ir Paryžiaus Komunos gatvėse, veikę psichotropinių medžiagų platinimo „taškai“.
Su narkotikais sulaikyti penki asmenys.
Su narkotikais sulaikyti penki asmenys. / Klaipėdos VPK nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (VPK ONTB) pareigūnai, reaguodami į Klaipėdos miesto gyventojų pranešimus, pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo. Jurginų ir Paryžiaus Komunos gatvėse gyvenantys narkotikų platintojai buvo sulaikyti su įkalčiais – iš viso 5 asmenys, tarp jų ir dvi moterys.

Pas įtariamuosius rastas didelis kiekis narkotinės medžiagos – heroino (apie 15 g) ir apie 40 g amfetamino grupei priskiriamų psichotropinių medžiagų. Vienam iš sulaikytųjų pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis be tikslo jas platinti, kitiems keturiems – įtarimai dėl šių medžiagų platinimo.Du įtariamieji suimti, kitiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Įtariamieji niekur nedirba, keturi iš jų anksčiau teisti už turto, dokumentų, elektroninių mokėjimo prietaisų vagystes, sukčiavimą, neteisėtą disponavimą nešaunamuoju ginklu, narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimą.

Policijos pareigūnai dėkingi neabejingiems uostamiesčio gyventojams, suteikusiems vertingos informacijos apie jiems žinomas narkotikų platinimo vietas.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimo bausmę nuo 2 iki 8 metų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius