-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liudininko akimis: BMW sukėlė avariją Pašilaičiuose

Sostinėje pirmadienį susidūrė du automobiliai. Apie eismo įvykį Pašilaičių rajone informuoja jo liudininku tapęs vilnietis Petras P.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Petro P. nuotr.

Šiandien, 10.20 min., Vilniuje Pašilaičių rajone įvyko palyginti laimingai pasibaigusi avarija.

„Škoda“ nuo smūgio apsisuko 180 laipsnių, o BMW nulėkė ant šaligatvio, kur, tik dėl laimingo atsitiktinumo, nebuvo pėsčiųjų.

Chuliganiškai bandęs „prašokti“ per beužsidegantį raudoną šviesoforą 5 klasės BMW vairuotojas susidūrė su iš sankryžos išvažiuojančia „Škoda“ ir nulėkė ant šaligatvio.

Kelios sekundės prieš įvykį, BMW staiga nėrė iš antros Laisvės prospekto juostos į pirmą važiuojant Pašilaičių žiedo link ir dideliu greičiu bandė pravažiuoti sankryžą, bet prieš ją pirmoje juostoje sustojo automobilis, nes jau mirksėjo geltona, besikeičianti į raudoną.

BMW bandė atgal persirikiuoti į antrą juostą ir „prašokti“ sankryžą, bet tuo metu manevrą į kairę pusę iš sankryžos jau darė „Škoda“ vairuotojas.

„Škoda“ nuo smūgio apsisuko 180 laipsnių, o BMW nulėkė ant šaligatvio, kur, tik dėl laimingo atsitiktinumo, nebuvo pėsčiųjų.

Sutapimas, kad prie sankryžos stovėjo greitosios pagalbos automobilis, kuris akimirksniu užtvėrė avarijos vietą ir suteikė nukentėjusiems pagalbą. Įtariamasis avarijos kaltininkas iš medikų automobilio išlipo sveikas, o prie „Škodos“ vairuotojo medikai užtruko kiek ilgiau.

Įvykio liudininko Andriaus G. nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininko Andriaus G. nuotr./Įvykio vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius