-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 09 /14:08

Pagrobtos mergaitės motina: ją rado landynę primenančioje vietoje, sėdinčią vyrui ant kelių

Daugėja informacijos apie vyro, kuris įtariamas trečiadienį iš vaikų lopšelio-darželio pagrobęs mergaitę, sulaikymą.
Varnių g. pripažinta viena triukšmingiausių Kaune.
Varnių gatvė / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

15min.lt žiniomis, šiąnakt apie 1 val. Kaune, iš Varnių gatvėje esančio 30-ojo namo, buvo išvestas antrankiais surakintas pagyvenęs vyras. Liudininkų teigimu, jo išvaizda buvo panaši į policijos išplatintą mergaitės pagrobėjo aprašymą. Primename, kad trečiadienį, apie 16 val., iš vaikų lopšelio-darželio „Židinėlis“ nepažįstamas vyras, prisistatęs seneliu, pagrobė penkiametę mergaitę.

Alkanas ir išsigandęs vaikas rastas viename Vilijampolės rajono, kuriame įsikūręs ir darželis, daugiabutyje. Netrukus policija pranešė sulaikiusi ir įtariamąjį pagrobimu. Varnių g. 30-as namas yra netoli „Židinėlio“.

Kauno policijos atstovai nei patvirtino, nei paneigė šios informacijos, nes „atliekami procesiniai veiksmai, vyksta ikiteisminis tyrimas“.

Papildyta 13.26 val.: Mergaitę rado landynėje

Mergaitės mamos teigimu, mergaitės pagrobimo motyvai kol kas neaiškūs, tačiau, anot jos, vieta, kurioje mažylė buvo rasta, priminė landynę. „Ją rado sėdinčią jam ant kelių“, – pasakojo moteris. Kaunietė ant dukrelės kūno pastebėjo dvi naujai atsiradusias mėlynes, greičiausiai šuns sužalotą ranką ir sumuštą petį, rašo Kauno.diena.lt.

„Ji sakė, kad jos nenuskriaudė, tačiau ekspertų atsakymo dar nežinome“, – portalui sakė pagrobtosios mama. Mažylė buvo rasta ne daugiau kaip už 10 min. kelio nuo darželio „Židinėlis“. Kambaryje buvo ne tik šiuo metu sulaikytas 70-metis šeimininkas, bet dar ir trys moterys. Landyne virtusiame bute buvo tik vienas fotelis ir televizoriaus imitacija, ant grindų pridergta.

Seneliu prisistatęs vyras pareigūnams sakė, kad sumaišė vardus ir todėl išsivedė ne tą vaiką.

Darželį „Židinėlis“ lankė ir pagrobtos mergaitės broliukas. Šį rudenį jis eis į 1-ą klasę. Vaikas yra pasakojęs tėvams, kad už darželio vartelių kartais stovėdavo vyras ir kviesdavo vaikus.

Papildyta 14.03 val.: „Lrytas.tv“ mergaitės motina sakė priešų neturinti, su vyru sutarianti gerai, todėl iš karto supratusi, kad tai ne savų, o nepažįstamų asmenų darbas. Giedrės J. teigimu, į šeimą sugrįžusi mergaitė greitai atsigavo, tačiau buvo pavargusi, nieko nevalgiusi. Vaikas sakęs, kad landynėje buvę žmonės patys neturėję ką valgyti.

Papildyta 14.07 val.: Reikalauja griežtinti vaikų paėmimo tvarką. Kauno apskrities policijos pareigūnai ketvirtadienį raštu kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę, prašydami užtikrinti, kad ikimokyklinio ugdymo įstaigų darbuotojai vaikus grąžintų tik tėvams ar jų įpareigotiems asmenims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius