Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motociklo pirkėjas paprašė jį išbandyti – apsižergė ir dingo

Patiklaus pardavėjo laimei, Anykščių policija operatyviai išaiškino nusikaltimą: įtariamieji sulaikyti, kai „Kawasaki“ buvo bandoma išvežti autobusiuku.
Mikroautobusu vežti vogti motociklai
Asociatyvinė iliustracija: vagims įprasta mikroautobusu vežti vogtus motociklus. / VSAT nuotr.

Gegužės 13 dieną į Utenos apskrities VPK Anykščių rajono policijos komisariatą kreipėsi A.V. (gim. 1991 m.), gyvenantis Anykščiuose ir pranešė, kad norėdamas parduoti motociklą „Kawasaki“ Anykščiuose susitiko su nepažįstamu jaunuoliu, kuris, norėdamas pirkti motociklą, paprašė jį išbandyti, tačiau išvažiavęs nebegrįžo. Nukentėjusiam buvo padaryta 7500 litų žala.

Policijos pareigūnai ėmėsi paieškos priemonių ir nustatė galimą motociklo buvimo vietą bei galimą jo gabenimo maršrutą.

Šios paieškos priemonės davė rezultatų ir gegužės 14 d. apie 13 val. Anykščių rajone kelyje Kavarskas-Traupis, policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Fiat Ducato“, kuriame ir buvo vežamas iš anykštėno pavogtas motociklas.

Sulaikytas automobilio vairuotojas panevėžietis D.O. (gim. 1982 m.).

Greitai policijos pareigūnų buvo sulaikytas autobusiuką lydėjęs automobilis „VW Golf“, kurį vairavo panevėžietis N.K. (gim. 1987 m.) Abu panevėžiečiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Po apklausų minėti asmenys prisipažino įvykdę motociklo vagystę. Jie, pareiškus įtarimus ir paskyrus kardomąsias priemones, paleisti.

Policijos pareigūnai prašo gyventojų, norinčių parduoti savo turtą, elgtis atsargiau, aklai nepasitikėti pirkėjais. Rekomenduojame parduodamą prekę pirkėjui atiduoti ar leisti bandyti tik kai jis už ją sumoka pinigus. Parduodant transporto priemonę ypatingai svarbu prieš ją perduodant pirkėjui sutvarkyti visus pardavimo ir transporto priemonės registracijos dokumentus. Taip išvengsite nereikalingų rūpesčių ir problemų ateityje, Policijos departamento pirmadienio pavakarę išplatintame pranešime pataria pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius