-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį Utenos bendrabutyje žiauriai nužudytas studentas

Pareigūnai tiria kraupaus nusikaltimo aplinkybes, jau sulaikytas įtariamasis – aukos kambario draugas.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienio popietę 15min.lt skaitytojų portalo Ikrauk.15min.lt reporteris Combine pranešė apie kraupų naktinį nusikaltimą Utenoje.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vytautas Vaiškūnas 15min.lt patvirtino, kad pareigūnai tiria 20-mečio Utenos kolegijos studento smurtinę mirtį. Anot komisaro, dėl kraupios žmogžudystės jau sulaikytas įtariamasis – bendraamžis nužudytojo kambario draugas.

„Charakterių nesugyvenimas ir visa kita“, – apie tai, kad žmogžudystė yra beprasmio ilgalaikio asmeninio konflikto pasekmė, kalbėjo pareigūnas V.Vaiškūnas.

Policijai apie žmogžudystę pranešta ketvirtadienį anksti ryte, apie 6.30 val.

Kada tiksliai studentas buvo nužudytas, kol kas nežinoma, į šį klausimą, pasak V.Vaiškūno, pareigūnams padės atsakyti ekspertai.

Komisaras minėjo, kad specialistai jau spėjo atlikti aukos palaikų skrodimą, tačiau nusikaltimo tyrėjams ekspertizės išvados dar nepateiktos.

Portalo Ikrauk.15min.lt reporterio žiniomis, vaikinas nužudytas miegantis, jam perpjauta gerklė. Pjautinių žaizdų yra ne tik kaklo, bet ir krūtinės srityje.

„Betikslė, kraupi mirtis. Vienas į kapus, kitas – į kalėjimą...“ – atsiduso Utenos apskrities VPK viršininko pavaduotojas V.Vaiškūnas.

Studentų tragedijos aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius