Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naktinė avarija sostinėje: vilnietis tvirtina, kad į jo mašiną atsitrenkė neblaivaus Seimo nario visureigis

Vilniaus kelių policijai teko nelengva užduotis. Po avarijos, iš kurios vienas vairuotojas pasišalino, kitas pareigūnams pareiškė, kad į jo automobilį atsitrenkė neblaivaus Seimo nario visureigis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Įvykio liudininko Juozo nuotr.

Incidentas naktį iš pirmadienio į antradienį prieš vidurnaktį įvyko Laisvės pr. ir J.Baltrušaičio g. sankirtoje. Čia susidūrė automobiliai „VW Touareg“ ir „Mazda 6“. Per avariją buvo nuverstas šviesoforas.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, tad vairuotojai galėjo užsipildyti eismo įvykio deklaracijas ir važiuoti namo. Tačiau „Mazda 6“ vairuotojui kilo įtarimų, kad visureigio vairuotojas gali būti neblaivus. Vyras pareiškė, kad kviečia policiją.

Vėliau „Mazda 6“ vairuotojas pareigūnams sakė, kad kitas vairuotojas tiesiog maldavo to nedaryti. Galiausiai, supratęs, kad policija bus iškviesta, jis sėdo į savo automobilį, nuvairavo jį į greta esančio autoserviso kiemą ir išlipęs nuėjo savo keliais.

Atvykusiems policijos pareigūnams „Mazda 6“ vairuotojas pareiškė atpažinęs vyrą, kuris vairavo kitą mašiną. Tai esą buvęs vienas Seimo narys (pavardė redakcijai žinoma – red. past.).

Dar naktį policijos pareigūnai tvirtino negalintys nei patvirtinti, nei paneigti šios informacijos. Esą kol iš įvykio vietos pasišalinęs vairuotojas nesurastas ir neapklaustas, tvirtinti, kad „VW Touareg“ vairavo Seimo narys, negalima.

Pagal „VW Touareg“ numerį mašinos savininko irgi nustatyti nepavyko. Automobilis priklauso išperkamosios nuomos bendrovei.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą. 2006 m. pagamintas „VW Touareg“ išvežtas į saugomą policijos aikštelę.

Už pasišalinimą iš įvykio vietos įstatymai numato tūkstantinę baudą, vairuotojui gresia kuriam laikui prarasti vairuotojo pažymėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius