-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinė jaunuolių kelionė į Klaipėdą: „Audi“ su klevo lapu griovyje, karšti makaronai – ant veido

Sekmadienio naktį per „Audi 80“ avariją kelyje Priekulė–Klaipėda sužalotas vienas vaikinas. Tačiau nuostolius skaičiuoja visa kompanija: kažkas prarado automobilį, kažkam teismas dėl šios avarijos uždraus vairuoti, dar kažkas liko be indelyje vežtų naktipiečių – vartantis mašinai makaronai išsitaškė ant veido.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Keturi vaikinai, sekmadienio naktį automobiliu „Audi 80 Avant“ su įspūdinga garso aparatūra, alaus atsargomis ir karštais makaronais važiavę keliu Priekulė–Klaipėda, savo kelionės tikslo nepasiekė.

Balandžio 19 d. apie 1 val. ties Mickų gyvenviete (Klaipėdos r.) šis ekipažas skausmingai ir nemaloniai vertėsi. Tiesa, naktinis nuotykis baigėsi palyginti gerai: nei žuvusiųjų, nei rimčiau sužeistų nėra – tik vienam jaunuoliui šukės supjaustė veidą.

Pirminiais duomenimis, klevo lapu pažymėtą transporto priemonę vairavo ne jos savininkas – pastarasis buvo įsitaisęs tarp keleivių.

Kompanija su savimi vežėsi alaus butelių. Jie buvo užsukti, tad alaus fontanų nebuvo. Tačiau mararonai su padažu išsitaškė. Pasak liudininkų – vienam iš keleivių tiesiai į galvą.

Eismo įvykio liudininku tapo vienas kaip tik tuo metu priešinga kryptimi, nuo uostamiesčio Priekulės link, važiavęs vairuotojas. Vyras pamatė, kaip „Audi“ automobilis kelyje tampa nevaldomas ir tada verčiasi į griovį plačioje skiriamojoje juostoje.

Pro šalį važiavęs vyras neliko abejingas: sustojo ir nubėgęs prie „Audi“, gulinčios ant stogo, išsiropšti visiems keturiems keleiviams. Kompanija atrodė akivaizdžiai neblaivi. Atvykusiems policijos patruliams pagalbininkas nurodė, kuris iš vaikinų išsiropštė iš vairuotojo vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius