Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Makaronai

Visos temos
Makaronai Makaronai

Makaronai – vienas svarbesnių maisto produktų kai kurių tautų kulinarijoje ir galintis pakeisti kitus ląstelienos produktus: duoną, košes, ryžius, šakniavaisius. Tai ploni ir ilgi miltiniai gaminiai. Italijoje ir anglų kalboje žodis „makaronai“ (maccheronemacaroni) reiškia tik vieną vakarietiškų makaronų porūšį: plonus, trumpus, tuščiavidurius makaronus.

Makaronai gaminami iš kvietinių miltų (galimi ir kiti variantai), vandens bei kitų papildomų produktų (kiaušinių, prieskonių, t.t.). Dažniausias terminis jų apdorojimas yra virimas.

Vištiena su makaronais vietnamietiškai

Kitoks skonis: vištiena su makaronais vietnamietiškai

Spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais

Patiekalas per 15 minučių: spagečiai su cukinijomis, bazilikais ir džiūvėsėliais

Pistacijų  pesto padažas

Pistacijų pesto – rafinuotas padažas, pagardinantis bet kokį patiekalą

Makaronų apkepėlė

Makaronų apkepėlė – įsimintinas skonis

Smagus naujas akcentas Palangoje – taip patiekiamų makaronų dar nebūsite matę

Smagus naujas akcentas Palangoje – taip patiekiamų makaronų dar nebūsite matę

Įdarytos paprikos su faršu ir ryžiais

Kepkite, troškinkite arba įdarykite – 5 vasariški receptai su paprikomis

Makaronų salotos

Makaronų salotos su vištiena

Italų tenoras Luciano Pavarotti garsėjo pomėgiu valgyti skaniai ir daug

Ar tikrai tenoras Luciano Pavarotti užkulisiuose užkandžiams turėdavo makaronų?

Makaronai su mėsa

Paprasta ir genialu: makaronų ir maltos mėsos sąjunga – palepinkite gomurį