-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Kauno rajone, susidūrus „Audi A6“ ir vilkikui, žuvo trys žmonės

Kauno rajone per avariją trečiadienio naktį žuvo trys žmonės, dar vienas sužeistas. Tragiška eismo nelaimė įvyko po vidurnakčio automagistralėje Vilnius–Kaunas–Klaipėda ties 92 kilometru.
Audi po avarijos
„Audi A6 Avant“ po avarijos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirminiais policijos tyrimo duomenimis, lengvasis automobilis „Audi A6 Avant“ trenkėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį vilkiką. Lengvuoju automobiliu važiavę vienas vyras ir dvi moterys žuvo vietoje. Dar vienas vyras sunkiai sužeistas. Nukentėjusiuosius iš automobilio traukė ugniagesiai gelbėtojai. Avarijos priežastys tiriamos.

Kauno rajono policijos komisariato viršininko Romo Oželio teigimu, įtariama, kad automobilį vairavęs asmuo galėjo būti neblaivus. Po avarijos automobilio salone rasta alaus ir šampano butelių – tiek tuščių, tiek su skysčiais, skelbia Kauno.diena.lt.

Manoma, kad vairuotojas viršijo leistiną greitį – pasak R.Oželio, spidometro rodyklė užstrigo už 180 kilometrų per valandą padalos. Kelias naktį buvo sausas ir apšviestas. 15min.lt žiniomis, užstrigusi greičio rodyklė nebūtinai reiškia įvykio metu buvusį automobilį greitį, nes smūgio metu prietaisas deformuojasi, todėl gali parodyti ir didesnį, ir mažesnį nei iš tiesų buvo greitį.

Policija aiškinasi, kas vairavo automobilį, tačiau, pirminiais duomenimis, prie vairo sėdėjo automobilio savininkas kaunietis, 1973 metais gimęs vyras. Jis sunkiai sužeistas ir paguldytas į ligoninę. Dvi žuvusios moterys – Kauno rajono gyventojos, panašaus amžiaus, kaip ir automobilio savininkas – gimusios 1974 ir 1975 metais.

Po avarijos iš lengvojo automobilio liko metalo laužo krūva. Vilkiko vairuotojas avarijoje nenukentėjo. Tai tragiškiausia eismo nelaimė šiemet Kauno rajone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius