Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Švenčionių rajone nukentėjo septyniolikmetis motociklininkas

Vienas žmogus nukentėjo antradienį Švenčionių rajone susidūrus motociklui ir lengvajam automobiliui.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Švenčionių policijos nuotr.

Kaip informuoja Švenčionių policija, antradienio rytą kelio Švenčionys–Adutiškis 3 km susidūrė ta pačia kryptimi važiavę motociklas „QINGQI QM125-QC“ ir lengvasis automobilis „Audi 80“.

Per avariją nukentėjo motociklą vairavęs 17 metų Adutiškio miestelio gyventojas, kuris neseniai buvo įgijęs teisę vairuoti motociklą. Motociklininkas dėl patirtų traumų paguldytas į ligoninę. Vairuotojų blaivumui nustatyti paimtas kraujo mėginys. Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d. (tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius