-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį Kaune susprogdintas „Snoro“ bankomatas, pagrobta pinigų suma neskelbiama (papildyta 11.58 val., nuotraukos)

Kauno policijos kriminalistai aiškinasi du su „Snoro“ banku susijusius apiplėšimus. Sekmadienio naktį ilgapirščių bandymas apiplėšti „Snorui“ priklausantį bankomatą, esantį Šiaurės prospekte, nepavyko. Tačiau praėjus parai, pirmadienį paryčiais, įvykdytas dar vienas nusikaltimas: iš kito „Snoro“ bankomato, susprogdinus jį, pagrobta kasetė su pinigais.
Įvykio vietoje
Kaune plėšikai banką „Snoras“ atakuoja ne pirmą kartą. Pernai viename iš banko kioskelių nugriaudėjęs sprogimas statinį smarkiai apgadino. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apiplėšimas įvykdytas pirmadienį paryčiais. Apie 3.52 val. policijai pranešta, kad suveikė banko „Snoras“ kioskelio, esančio V.Krėvės prospekte 97, signalizacija. Nuvykę į vietą pareigūnai rado susprogdintą bankomatą. Iš jo buvo išimta kasetė su pinigais. Kokia suma nusikaltimo metu buvo bankomate, neskelbiama.

Ankstyvą sekmadienio rytą bandyta apvogti kitą banko „Snoras“ bankomatą, esantį Šiaurės prospekte 49. Išimti kasetę su pinigais plėšikai bandė bankomato korpuse pragręžę skylę, tačiau suveikus signalizacijai spruko be grobio.

Nors šie abu nusikaltimai panašūs, pasak policijos atstovų, kol kas anksti teigti, kad įvykiai susiję, kad juos galėjo įvykdyti tie patys asmenys. Tiriamos įvairios versijos. Įtariamųjų nesulaikyta. 

Papildyta 11.58 val.: Kalbėdami apie pirmadienio naktį įvykdytą apiplėšimą banko atstovai išliko lakoniški. Banko „Snoras“ Viešųjų ryšių ir rinkodaros departamento Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Tomas Vaišvila patvirtino, kad į „Snoro“ kioskelį buvo įsilaužta, ir prašė liudininkų pagalbos.

„Svarbiausia, kad žmonės nenukentėjo. Atlikdami tyrimą tikimės gyventojų, liudininkų pagalbos. Tai yra draudžiamasis įvykis. Nuostoliai šiuo metu tikslinami, vyksta tyrimas“, – teigė T.Vaišvila.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius