Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po vilkiko padangos sprogimo įmonės direktorius be sąmonės išvežtas į ligoninę

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 31 gaisrą ir likvidavo 14 kitų incidentų. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta, o viename įvykyje buvo išgelbėtas žmogus. Išskirtinis įvykis sudrebino Kartenos miestelį, kur gesindamas sunkvežimį susižalojo bendrovės vadovas.
Asociatyvinė iliustracija: sunkvežimiai, padangos
Asociatyvinė iliustracija: sunkvežimis, padangos / 15min.lt nuotr.

Bene skaudžiausias įvykis buvo įregistruotas antradienį vakare Kretingos rajono Kartenos miestelyje. Čia už Minijos tilto užsidegė Kuršėnų  UAB „Truckaida“ vilkiko Volvo puspriekabė su makulatūra. Vilkikas buvo atkabintas nuo puspriekabės, o įmonės direktorius A.K. užsiliepsnojusią padangą mėgino užgesinti gesintuvu, tačiau jai sprogus, buvo sužeistas ir neteko sąmonės. Nukentėjusįjį greitosios medicinos pagalbos darbuotojai išvežė į ligoninę. Gaisro metu sudegė puspriekabė, apdegė ir joje sukrauta makulatūra. Įvykis tiriamas.

Antradienį anksti ryte Rietave, Laisvės gatvėje, gaisras kilo čia esančioje turgavietėje. Per gaisrą sudegė medinė lauko turgaus prekyvietė, apdegė turgaus pastato sienos ir palėpė. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Taip pat antradienį ryte Panevėžio rajono Vyčių kaime užsiliepsnojo D.Š. individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatas jau degė atvira liepsna. Ugnis visiškai sunaikino medinį namą su mansarda. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Vilniuje, Kryžiokų sodų gatvėje, popiet užsidegė mūrinis dviejų aukštų A.M. namas. Gaisro metu išdegė pirmame aukšte įrengta pirtis, apdegė priepirtis. Gaisro priežastys taip pat tiriamos.

Taip pat antradienį popiet Šalčininkų rajono Rūdninkų kaime užsiliepsnojo vasaros virtuvė. Gaisro metu išdegė pastato stogas, apdegė sienos.

Klaipėdoje, I.Kanto gatvėje, pavakary ugnis įsisuko į nustatinėjamo savininko mūrinį sandėliuką. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta šiferio stogo danga, išdegė lubos, apdegė durys ir namų apyvokos daiktai. Šių gaisrų aplinkybės aiškinamos.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Ukmergėje, Antakalnio gatvėje, užsiliepsnojo nustatinėjamo savininko lengvasis automobilis VW Golf. Ugnis išdegino mašiną, o įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius