Sportas gyvai

Prieš dvi dienas nusipirkęs BMW 725 vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis sekmadienį automobilį sudaužė

Vos dvi dienas jaunas Šilutės rajono gyventojas pasidžiaugė už 8 tūkst. litų pirktu automobiliu BMW 725. Sekmadienio pavakare vairuotojo pažymėjimo neturintis vaikinas automobilį sudaužė. Per incidentą niekas nenukentėjo.
BMW po avarijos
BMW po avarijos / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Savo naują pirkinį dvidešimtmetis Šilutės rajono gyventojas sudaužė Vilkyčių kaimo pakraštyje. Vos išvažiavęs iš Vilkyčių į pagrindinį kelią Šilutė-Klaipėda, kur greitis ribojamas iki 50 km/val., vaikinas numygo akceleratorių ir bandė lenkti iš karto du automobilius. Jis nepastebėjo, kad tuo metu priekyje važiavusio automobilio „Mercedes Benz“ 22 metų vairuotoja rodo kairį posūkį ir jau pradėjo manevrą.

Automobilis BMW kliudė į kairę sukantį „Mercedes Benz“, dar šiek tiek paskriejo į priekį, nuvažiavo nuo kelio į griovį ir vertėsi.

Kartu su dvidešimtmečiu automobiliu BMW važiavo jo draugas ir moteris su mažamete dukra. Per incidentą niekas nenukentėjo. Automobilio „Mercedes Benz“ vairuotoją ištiko šokas, medikai jai suleido raminamųjų.

BMW vairavęs dvidešimtmetis neslepia, kad automobilį už 8 tūkst. litų jis pirko vos prieš dvi dienas. Vairuotojo pažymėjimo jis neturi. Dabar vaikinui gresia tūkstantinė bauda ir išlaidos automobilio „Mercedes Benz“ remontui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius