-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokurorai buvusį sveikatos apsaugos viceministrą Gediminą Černiauską paliko ramybėje

Socialdemokrato Gedimino Černiausko atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas. Generalinė prokuratūra informavo, kad G.Černiauskas buvo apklaustas liudytoju, tačiau nebuvo nustatyta nusikalstamų veikų.
Gediminas Černiauskas
Gediminas Černiauskas / R.Kondratjevo nuotr.

G.Černiauskas atsistatydino iš Sveikatos apsaugos viceministro pareigų po žiniasklaidoje paskelbtų slapta darytų garso įrašų, pagal kuriuos įtarta, kad G.Černiauskas darė spaudimą komisijai dėl valdininkės paskyrimo.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad jokių įstatymų pažeidimų G.Černiauskas nepadarė.

G.Černiauskas iš sveikatos apsaugos viceministro pareigų pasitraukė praėjusių metų spalio pabaigoje, kai žiniasklaidoje paskelbtas slapta darytas garso įrašas, kuriame girdėti, kaip viceministras spaudė komisijos nares dėl aukštos valdininkės paskyrimo.

Žinių radijas paskelbė slapta darytą garso įrašą, kuriame girdėti, kaip G.Černiauskas kritikuoja komisijos nares, kodėl konkursą į Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos vadovo postą laimėjo sveikatos apsaugos ministrės patarėja Nora Ribokienė. Išvadinęs ją necenzūriniais žodžiais, G.Černiauskas kalba, jog premjeras siūlęs kitą kandidatę, partijos kolegę Viliją Vertelienę ir mainais už tai būtų neuždaręs tarnybos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius