Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šiauliečio automobilyje – mirusios moters dokumentas

Pasieniečių operatyvininkai Šiauliuose sulaikė teisėsaugininkams žinomą šiaulietį, turėjusį prieš kelerius metus mirusios moters dokumentą.
Temos: 1 Moteris

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus Šiaulių poskyrio ir Specialiosios paskirties būrio pareigūnai penktadienį Šiauliuose patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A6“, teigiama VSAT pranešime.

VSAT pareigūnai, įtardami, kad gali būti gabenami klastoti ar galimam klastojimui panaudojami dokumentai, nuodugniai patikrino 53 metų šiauliečio vairuojamą automobilį. Patikros metu daiktų dėtuvėje aptiktas medžiaginis fotoaparato dėklas ir jame paslėptas vairuotojo pažymėjimas.

Pasieniečiai išsiaiškino, kad 47 metų moteriai priklausęs dokumentas jai mirus nuo 2007-ųjų rugsėjo buvo paskelbtas negaliojančiu. Su ja šiauliečio jokie giminystės ryšiai nesieja.

Šiaulietį VSAT operatyvininkai apklausė Pakrančių apsaugos rinktinės Zoknių užkardoje ir vėliau paleido. Dėl savo ankstenės veiklos šis asmuo yra žinomas teisėsaugininkams.

Dėl disponavimo svetimo asmens dokumentu šįkart jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, kurį kuruoja Akmenės rajono apylinkės prokuratūra.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius