-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 28 /2017 03 29

Šiukšlių konteineryje Kaune rastas vyro lavonas

Antradienį Kauno Liškiavos gatvėje rastas vyro lavonas sužalota galva. Pradėtas tyrimas dėl nužudymo. Sulaikyti trys įtariamieji.
Įvykio vietoje
Konteineryje aptiktas lavonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Liškiavos gatvėje, šalia namo esančiame šiukšlių konteineryje, aptiktas negyvas žmogus. Paaiškėjo, kad tai – 30–40 metų amžiaus vyras. Pirminiais duomenimis, jaunas vyras nepanašus į asocialų asmenį.

Apie 18 valandą į vietą atvykę medikai konstatavo vyro mirtį.

Ar mirtis buvo smurtinė, nustatinėjama. 15min duomenimis, vyro galva buvo sumušta, bėgo kraujas. Lavoną aptiko vietos gyventojas pastebėjęs neįprastoje vietoje paliktą šiukšlių konteinerį. Pamatęs iš konterinerio styrančias kojas, žmogus apie tai pranešė pagalbos tarnyboms.

Aiškėja, kad vyro kūnas žemyn galva buvo įmestas į plastikinį šiukšlių konteinerį, kuris buvo nuridentas į nuošalesnę Liškiavos gatvės vietą.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai nusikaltimo perimetrą aptvėrė „stop“ juostomis. Kol ekspertai dirbo savo darbą, eismas gatve uždarytas.

Į nelaimės vietą atėjęs vaikas prasitarė, kad rastas kūnas yra jo tėčio. Vyras buvo dingęs nuo šio šeštadienio. Policijos pareigūnai buvo atsivežę ir mažamečio mamą kūnui atpažinti.

VIDEO: Kaune rastas į šiukšlių konteinerį įmestas vyro lavonas

„Atvykę pareigūnai išsaiškino, kad tai yra 46 metų vietos gyventojo kūnas. Vizualiai matomos smurto žymės, todėl pradedamas tyrimas dėl nužudymo. Oficiali paieška nebuvo paskelbta, todėl ar jis buvo dingęs, patikslinti šiuo metu negalime“, – sakė Kauno AVPK komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Pasak O.Vaitkevičienės, asmuo yra gerai žinomas policijos pareigūnams, praeityje jis buvo teistas.

Sulaikyti įtariamieji

Trečiadienį ryte Policijos departamentas pranešė, kad lavonas Liškiavos gatvėje rastas su daugybiniais sumušimais veido ir galvos srityje.

Įvykio vietoje ir netoliese jos dirbusiems kriminalistams dar tą patį vakarą pavyko nustatyti asmenis, galimai įvykdžiusius šią nusikalstamą veiką. Apie vidurnaktį buvo sulaikyti du to pačio rajono gyventojai – anksčiau teistas vyras (gimęs 1987 m.) ir anksčiau neteistas vyras (gimęs 1968 m.). Intensyviai atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, netrukta nustatyti ir dar vieno asmens – anksčiau teisto vyro (gimusio 1976 m.), kuris sulaikytas šiandien ryte.

Pirminiais duomenimis konfliktas tarp vyrų galėjo kilti išgertuvių metu.

Tyrimą dėl nužudymo kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius