-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už grotų atsidūrė Kauno centre gulintį vaikiną spardę bei apiplėšę jaunuoliai

Liepos 17 d. paryčiais Kaune saugos tarnybos „Mano sauga“ vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo žiaurų paauglių gaujos elgesį – senamiestyje sumuštas bei apiplėštas gulintis vaikinas. Praėjus dešimčiai dienų, Kauno policija paskelbė, jog dviems iš mušeikų – 16-mečiui bei 19-mečiui – paskirtas suėmimas.

Gertrūdos gatvėje, vidiniame kieme, vaizdo stebėjimo kamerą įsirengę „Mano saugos“ klientai įrenginio dėka įamžino muštynių detales. Vaizdo įraše matyti, kaip gauja chuliganų (tarp jų ir mergina) užpuola nugriuvusį jaunuolį. Jie pyktį išliejo dukart – sumušę grįžo į vietą ir veiksmus pakartojo. 23-jų metų neblaivus nukentėjusysis buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Netrukus Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė 4 asmenis. Pas vieną jų buvo rastas nukentėjusiojo mobiliojo ryšio telefonas. Galiausiai paskelbta apie dviems iš jų paskirtas kardomąsias priemones – suėmimus.

Pirmadienį Kauno apskrities VPK informavo, jog Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir plėšimo. Padarius šias nusikalstamas veikas įtariami A.D. (gimęs 1997 m.) ir D.S. (gimęs 2000 m.).

Šie asmenys įtariami dėl atvirosios vagystės, plėšimo ir vagystės įsibrovus į patalpą ar kitą saugomą teritoriją Kauno miesto centro teritorijoje pagrobiant mobiliuosius telefonus, asmeninius daiktus. Tie patys asmenys liepos 17 d. 5.07 val., Kaune, Šv.Gertrūdos g., užfiksuoti uždarosios akcijos bendrovės vaizdo kameromis apiplėšę ir sumušę minėtą jaunuolį.

Dėl kardomosios priemonės, suėmimo, paskyrimo šiems asmenims buvo kreiptasi į Kauno apylinkės teismą. Nepilnamečiui skirtas suėmimas 7 dienų laikotarpiui, o 19-mečiui – suėmimas 1 mėnesio laikotarpiui. Pastarasis yra teistas ir anksčiau už analogiškus nusikaltimus.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius