Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 04 /18:43

Vilniuje motociklas susidūrė su „Jaguar“ automobiliu, yra nukentėjusiųjų

Sostinėje į eismo nelaimę antradienio pavakarę pateko motociklo vairuotojas, netoli vadinamojo Šiaurės miestelio susidūręs su lengvuoju automobiliu. Pirminiais duomenimis, jaunam motociklininkui, kuris yra ir ledo ritulininkas, per avariją lūžo koja.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pranešimas apie šią eismo nelaimę sostinėje gautas antradienį maždaug 17.13 val.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyryje 15min.lt sužinojo, kad Žirmūnų gatvėje, ties 23-iuoju namu, susidūrė motociklo ir lengvojo automobilio vairuotojai.

Pirminiais duomenimis, tai įskaitinis eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės. Avarijos netoli „Hyper Rimi“ prekybos centro aplinkybes aiškinasi ir formina kelių policijos patruliai.

15min.lt fotoreporteris Lukas Balandis iš įvykio vietos pranešė, kad susidūrusios transporto priemonės važiavo ta pačia kryptimi, Vilniaus centro link. Lengvasis automobilis „Jaguar“ judėjo antrąja eismo juosta, jo 57 metų vairuotojas lėtėjo ir ruošėsi sukti kairėn į daugiabučių kiemą.

Tuo tarpu iš paskos važiavęs dvidešimtmetis motociklininkas neįvertino situacijos ir rėžėsi į jaguarą. Vaikinas patyrė kojos traumą. Kalbama, kad nukentėjusysis yra ne tik motociklininkas, bet ir ledo ritulio žaidėjas.

Tapote šio įvykio Žirmūnuose liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius