-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vytenį Sinkevičių apsėdo nelabieji

„Sergu. Vakar apvogė. O šiuo metu vairuoju ir policija iš paskos važiuoja“, – penktadienio vidurdienį telefonu kalbėdamas su 15 min.lt, pasiguodė žinomas radijo laidų vedėjas ir TV laidų prodiuseris Vytenis Sinkevičius.
Vytenis Sinkevičius
Vytenis Sinkevičius / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau 34 metų vilnietis stengiasi nepalūžti. „Bent jau dėl vagystės neišgyvenu. Tai jau gal šeštą sykį kartojasi. Įgijau imunitetą!“, - tikino ilgametis „Radiocentro“ balsas bei TV3 projekto „Žvaigždžių vartai“ vykdantysis prodiuseris V.Sinkevičius.

Vilnietis nukentėjo nuo vagių, kurie naktį jo daugiabučio Konstitucijos prospekte, požeminiame garaže, iš geltono automobilio Volkswagen Polo išplėšė magnetolą.Matyt, narkomanai įsisiautėjo, – svarsto V.Sinkevičius.

Nors valdymo skydelis buvo nuimtas, tai neatšaldė ilgapirščių noro pagrobti aparatūrą. Be radijo ir muzikos negalinčiam gyventi V.Sinkevičiui prireiks ne tik naujo grotuvo, bet ir 2007 laidos automobilio stiklo. Vairuotojas patyrė maždaug tūkstančio litų nuostolį.

Beje, V.Sinkevičius minėjo, kad tą patį naktį nukentėjo dar bent 4 kaimynai. „Kai kurioms mašinoms jie tiesiog išdaužė langus. Galvojo, jei tai BMW ar Lexus, galbūt viduje kažką ras. Matyt, narkomanai įsisiautėjo“, - svarstė 15min.lt pašnekovas.

Neseniai nuo vagių panašiai nukentėjo ir keli V.Sinkevičiaus kolegos. TV3 sporto komentatorius Robertas Petrauskas muzikos grotuvo neteko darbo metu prie naujosios televizijos kanalo būstinės.

Televizijos ir radijos laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės juodą kabrioletą Mercedes-Benz SLK 200 apvogė prie Spaudos rūmų, kol vairuotoja irgi dirbo prie mikrofono.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius